Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Julkisissa palveluissa se "tavallista hiljaisempi" sattuu aina, kun tarkkailija on paikalla

Taitaa Eduko olla susi jo syntyessään – henkilökuntaa pakenee joukolla. Missä vika?

En usko ihmisen olevan syyllinen ilmaston lämpenemiseen. Esimerkiksi 500 vuotta sitten joet kuivuivat ilmaston takia. Ei ollut autoja, eikä teollisuutta.

Fakta

Epämääräiset uutistiedot antavat aiheen epäillä, että Suomen vallanpitäjät eivät tajua pienen eläkkeen varassa elävän omakotiväen ahdinkoa: Tulevan talven aikana monina kuukausina koko eläke uhkaa mennä sähköyhtiölle! Suomennettuna se tarkoittaa katastrofia. Meitä on paljon, monta sataa tuhatta.

Voisiko KSS Energia Oy tehdä kuten Seinäjoella? Laskea oman verkostoalueensa kuluttajille sähköenergian kWh hinnan vaikkapa 10 snt/kWh, niin kaupunkilaiset olisivat kerrankin tyytyväisiä päättäjiimme.

31.9. kotihoidon juttu. Miten voi kuvitella että noissa 10–20 min. käynneissä olisi vielä aikaa tehdä hoito- ja palvelusuunnitelmia asiakaskäynnin aikana sen perustyön lisäksi?

en kotihoitoon töihin

Kotihoidon palvelupäällikkö voisi itsekin tehdä työvuoronsa käymättä vessassa. Oppisi todellisuutta.

Julkisissa palveluissa se "tavallista hiljaisempi" sattuu aina, kun tarkkailija on paikalla, näin Ratamon päivystysruuhkissakin, samoin poliisissa, sairaaloissa, tk:ssa, siis liioittelua.

Valitettavasti linja-autoliikenteen henkilökunnasta iso osa on epäkohteliaita, eivätkä huomioi riittävästi asiakkaita. Eikä kuulemma ole kohteliaita työkavereinakaan.

kokemusta on

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.