Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Tämän päivän kotihoito tekee vaativiakin sairaanhoidollisia toimenpiteitä

Tämän päivän kotihoito tekee vaativiakin sairaanhoidollisia toimenpiteitä. Haavanhoitoja ja vuoteeseen hoidettaville toimenpiteitä erilaisten hoitoa tukevien laitteiden kanssa. Ei mitään kahvittelua mummojen kanssa. Ja mikä 3 000 euroa, jospa näin olisikin.

Kukahan neropatti oli niittänyt kaisloja 4.9. sunnuntaina Haukkajärvellä Utissa siten, että kaislat tulivat toisten rannoille korjattavaksi. Häpeä jos osaat.

Onko Suomessa demokratiaa enää? Onko meillä kansalaisilla mitään valtaa mihinkään asiaan? Suuryhtiöt ja toimimattomat markkinat, joita yllä pidetään valtaisan korruption avulla, määräävät kaikesta.

SmL

Hallitus takasi energiayhtiöiden osingonjaon!

Kymsote parantakaa omaisille tiedottamista! 2 viikkoa sitten kotihoito lähetti huonokuntoisen sairaan äitini päivystykseen, tämän jälkeen ei minkäänlaista tietoa äitini sijainnista tai voinnista. Itse sain alkaa "naaraamaan" seuraavana päivänä äitini olinpaikkaa. Koksista löytyi ja tilanne oli varsin vakava. Toipuminen jatkuu edelleen ja hänet on siirretty takaisin Kouvolaan. Siitäkään lähiomaiselle ei ilmoitettu.

ainoa lähiomainen, tytär

Taas Kymsote lakkauttaa toimipisteitä Kouvolassa! Miksi aina Kouvolassa? Vaihto toiseen piiriin, ennen kuin Kotka lakkauttaa Kouvolassa kaiken.

Kiitoksia sinulle Jussi Raukko. Elän jo nyt aivan nälkärajalla. Ei tule helpotusta mistään. Olisi hienoa saada edes tuo keskieläke.

Seksirikosten rangaistusten koveneminen vaatii yhden lisävankilan, uutisoitiin. Entä valistus asiassa? Mistä ne koulujen korkeat PISA-pisteet tulee?

Taitajan vois periaatteessa lakkauttaakin. Ns. opetuksen taso on sitä luokkaa, eli ei ollenkaan. Kurssikeskus mentaliteetti voimissaan.

Ex oppilas

Kiitos! Anjalankosken teatteri ja orkesteri Iloiset Pojat. Veditte huiman, hyväntuulisen, kuplivan yhteislaulukiertueen. Mottonne "Jokainen ääni on tärkeä" innosti yleisönne ääntään säästämättä tavoittelemaan "Hopeista Kuuta".

L&A

Naurattaa taas tämä byrokratiamme, kun tarvitaan pikkubussilastillinen väkeä loma-asunnon perustuksia tarkastamaan, KS. 5.9. "kiinteistön omistajia, hankkeen pääsuunnittelija, urakoitsijat, hankkeeseen aiottu vastaava työnjohtaja, rakennustarkastaja, rakennusvalvontapäällikkö ja kaupungin kartoittaja". Hupaisaa.

Armon vuonna 2022 eletään vielä aviorikoksen aikaa, vaikka muuten ei ole miehiä tai naisia, on vain henkilöitä ja Pridea ym. Mutta avioeroa ei myönnetä, vaan siihen aviopuolisot TUOMITAAN kuin pahimmatkin rikolliset. Eikä oikeusministeriö tee mitään lain muuttamiseksi.

Tuomittu

Turha energian kallista hintaa on valittaa, kun Suomi on itse ollut eturivissä ajamassa sen aiheuttaneita pakotteita. Suvereeni valtio voi itse päättää keneltä sähkönsä ostaa. Nyt on valittu kalliimmat markkinat ja pulinat pois.