Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Mikä mättää, läpi kesän Kouvolassa oli kaakonkulman halvinta bensaa, nyt kalleinta

Ei tarvinnut olla suuri ennustaja kun tiesi, että Kimolan kanava on fiasko. Sen kertoo tämän kesän sulutusluvut vaikka asianomaiset kuinka selittävät.

Seurakuntien ilmoittelussa ilmoitetaan usein hartaudelle aikaa hetki, muut ongintaa, tuolijumppaa, makkaranpaistoa ym.

Turha trollata Putinin kätyrit. Suomalaiset ymmärtävät täysin, mistä pakotteissa on kysymys: Valtaansa ihmisiä tapattamalla lisäämään pyrkivä hullu on pysäytettävä. Se valitettavasti maksaa, joillekin hangen, meille onneksi toistaiseksi vain rahaa

Pappa Kuusaalta

Mikä mättää, läpi kesän Kouvolassa oli kaakonkulman halvinta bensaa, nyt kalleinta. Vierailijana tankkasin aina täällä, en enää.

Näitä Uunoja parempia on Vesa-Matilla varmaan monia? Yhtään Uunoa ei tullut katsottua!

Kerrostalon putkirempan yhteydessä kylpyh-/wc-tiloista kiertovesipatterit poistettiin. Korvattiin 40w tehoisella pyyhekuivatus "häkkyrällä", jonka sähkökulutus vuokralaisen laskuun. Edellisen laskelman mukaan 16h/vrk oli 3kk laskua kohti siirtohinnan kans 10e. Nyt tuo hinta tuplaten siis 20e/3kk. Eikä se juuri lämpöä suo. Vuokralaisele kuuluu vain taloussähkö. Lämpö kuuluu vuokraan joka on paljon. Ja lämmitys kuuluu taloyhtiölle!

VANHUKSEN OIKEUSTURVA

"katkeria ovat pihlajan marjat" EDUKO on hyvissä käsissä ja hieno oppilaitos. Olen ylpeä siitä, mitä ollaan jo saavutettu, joo, ei se aina ole helppoa, haasteita riittää. Luottamus vahva!

KS unohti, että vk:n vaihteessa oli Suomi-Ruotsi yu-maaottelu? Su-lehdessä oli maininta ja ainoa urheilija, jonka nimi mainittiin oli Sara Kuivisto. Hän oli kuulemma voittanut sekä 800 että 1 500 metrin juoksut? Onko joku puolustus?

Yu:n ystävä

Miksi KS sähkönkulutuslistalta puuttuivat sähköautojen lataukset, erilaiset lämpö- ym. pumput sekä turhakkeet eli sähköpotkulaudat ja -mopot?

Pentti Salin

Oikaisu lukemaasi/ymmärtämääsi. "Naarasin" äitiäni seuraavana päivänä, kun hänen sijainnistaan ei ed. illan aikana tullut tietoa, jolloin hänet päivystykseen lähetettiin. En suinkaan 2 vkon jälkeen, niin kuin väitit. Tiedon pitäisi kulkea omaisille päin, sen takia lähiom. puhnro siellä tiedoissa on. Voi voi sinua.

Joku kyseli musiikkiarvostelujen perään. Lukeeko niitä joku?

Kui sä näet Ratamon kahvilassa liinan alle, missä bulleroiset makaa, jos sä et nosta sitä hyppysilläsi. Ja tietysti olet desinfioinut kätesi ensin. ;)

röntgenlinssit

Nyt on tyhmyys huipussaan. Kyllä ne pöpöt leviävät pulliin hengityksestä ja sormista.

On hyvä että on tuo Kimolan kanava. On noilla nillittäjillä jokin asia mihin puuttua, kun eivät tärkeämpiin pysty puuttumaan.

Vihreät, miten meni noin omasta mielestä. Sähkölämmittäjät polttaa puita koko talven eli pienhiukkasia tulee enemmän kuin suljetuista "saastuttavista" sähkövoimaloista.

Nyt hoitajat ovat saaneet kaikki itseään vastaan. VASTUU kuuluu joka työhön, ei vain oikeudet.

Avustukset menee rikkaille. Indeksikorotukseni oli 4,35 e/kk.

..."venäjältä pääsee viikonloppuna virtaamaan lämpimämpää ilmaa suomeen". Ei pääse, Putin laittaa tämänkin raanan kiinni. Uskokaa pois.

13540

Tähän asti terveyspuolen lakoilla uhkaajat ovat saaneet täyden tukeni. Mutta ei enää! Tehohoidon lakkoon laittaminen on KUVOTTAVAA! Tehyn Rytkönen, Superin Paavola, ette ole ihmisiä!

POKSin päivystyksessä kyllä huolehdittiin tietääkö omaiseni, että joudun osastolle hoitoon. Olisivat ilmoittaneet, jos en itse olisi pystynyt.

Ottaa vihaksi asti tuo nuorten skootterikuskien käytös liikenteessä. Ke iltapäivällä ajeli tyttö Kuusaalta Voikkaalle päin ja seurasi ajaessaan vasemmassa kädessä olevaa puhelinta.