Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Toivotan järkeä ja malttia Kouvolan kaupungin lyhytnäköisille kauppaajille

Kaupungin linjat horjuvat edelleen. Kokoomuksen kanta romuttaa jälleen perustellut suunnitelmat. Ikiaikainen kokoomuslainen on tainnut nukkua päätöksenteossa nykykaupungin historian ajan. "Kykypuolue" on täysin sekaisin.

Kokoomuksen gallup-kannatus on noin 24%. Oikein hyvä, sittenkin Petteri Orposta tulee tasa-arvoministeri ja Antti Häkkäsestä valtiovarainministeri.

Rakkaudella Sanna Mariniin

A-talk-ohjelma torstaina muuttui yks'kaks kuningatar Elisabeth II:n muisteluohjelmaksi hänen kuolemansa johdosta. Miten oltiinkaan varauduttu Ylellä tapahtumaan, joka voisi kohdata vaikkapa meidän päämiestämme. Eikö olekaan mustat vaatteet valmiina? Tiedän, että näin on muualla. Salolainen ja Kolbe tyylikkäästi mustissa asuissa. Ylen toimittaja Minna Pye farkuissa! Ja punakirjavassa virttyneessä paidassa, kikatellen välillä. Sirkkasenkin olisin luullut tietävän puvun värin. Arvaan, kiire syy. Olisi näytetty vaikka yhtä kuvaa kuningattaresta pari minuuttia, olisi vaatteet vaihdettu. Tilannehan ei yllättänyt.

Tuuli-, vesi- ja ydinvoimalla tuotetun sähkön tuotantokustannukset eivät ole nousseet vuoden aikana, mutta sähkön hinta on noussut moninkertaisesti. Näin toimii markkinatalous, silloin lypsetään ihmisiä kun jostakin on pulaa. Sähkön tuotantoyhtiöt keräävät näin valtavat voitot.

Toivotan järkeä ja malttia Kouvolan kaupungin lyhytnäköisille kauppaajille.

Krimin valtauksen jälkeen olisi Eu:n johtotroikan pitänyt alkaa pohtia energia riippuvuutta Venäjästä jos tapahtuu jotain odottamatonta! No eikös vaan pohdita noita ilmasto-/päästötavoitteita, jotka nyt osiltaan aiheuttanut tämän energiakriisin! T. Soinin slogan "missä Eu siellä ongelma", lisätään siihen vihreät!

Miten on mahdollista, että Kouvolan pitää maksaa 70 M lisää viime vuodesta Kymsotelle? Se olisi noin 850 euroa jokaista asukasta kohti, vauvasta vaariin. Järjetöntä! Miten tällainen summa voi tulla yllätyksenä? Onko suunnittelu- ja talousosaaminen ihan nollassa? Selittäkää!

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.