Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kouvola vs Valkeakoski: etäisyys isompaan sairaalaan suunnilleen sama, silti vain Valkeakoski leikkaa

Kouvolaan, Kouvolaan, kaikki muuttaa Kouvolaan. Jollet muuta Kouvolaan, muuta vaikka Uimilaan... Jatkakaa, jatkakaa... Siinä teille slougania.

Kyllä Kouvolan kannattaa myydä koulut ym. ja sijoittaa rahat rohkeasti Fortumin esimerkin. RRT ja Kimola jo hyvä alku.

TA

Kiitos ystävälliselle Ratamon ajanvarauksen hoitajalle. Kuunteleva ja myötäelävä. Aika järjestyi samalle päivälle. Lääkäri asiansa osaava.

SH

Naarasleijonat tarvitsevat paremmat valmentajat, niin peli alkaa paremmin mennä.

JK

Heinolan suunnasta tullut veneilijä on kuulemma todennut Kimolan kanavasta, että kerta riitti. Jotkut juppiveneilijät Pyhäjärven suunnalta ovat tietenkin toista mieltä päästessään vaikka Päijänteelle. Matkailuala ei tule tästä erittäin kalliista investoinnista hyötymään, joten realismin omaavat henkilöt, muka "nillittelijät" tulevat olemaan oikeassa.

Kouvola vs Valkeakoski. Etäisyys isompaan sairaalaan suunnilleen sama, silti vain Valkeakoski leikkaa. Tämä on Kouvolan johdon aikaansaannos, kun halusivat sairaalan pois Kuusaalta.

Hienohan se kauppakeskus Veturi on. Miksi Veturin julkisivun kohdalla on 2 hehtaarin kokoiset sepelikasat Kuusaantien välissä? Olisiko Veturi kuitenkin väärässä paikassa, olisihan sepelivarastot voinut jättää Veturin taakse.

Raikuvat aplodit Elimäeltä Mettälään vievän kylätien hoitajille!

Kouvolan päättäjien ajatusmallin mukaan nyt kannattaisi myös kaikkien maanviljelijöiden myydä oma tilansa sijoittajille ja jäädä omalle tilalleen vuokralaiseksi. Sijoittaja vaihtaisi vuokralaisen heti, kun parempaa tuottoa tekevä vuokralainen löytyisi.

Kaikkea autoilua pitäisi vähentää, miksi rallia ja formula ykkösiä ajetaan?