Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Valoista päätellen kaupungintalolla ollaan töissä yötä päivää, oli arki tai pyhä

Te jotka tuskailette liian suuren omenasadon kanssa, laittakaapa omppuja portin pieleen ja lupa "saa ottaa". Tai kehotus tulla poimimaan, kelpaisi varmaan.

Elämäni biisi -ohjelman osanottajat panivat oikein tanssiksi lopussa, kun sitä vastoin Tanskan kuningatar perui omia juhlallisuuksiaan kunnioittaakseen Elisabetin muistoa. Että näin meillä.

Myykää se Kimolan kanava ja sitten veneilijät maksaisivat käyvän hinnan sulutuksistaan, kulujen mukaan!

Kimolan kanavan matkailun elinvoimaisuuteen uskoo tuskin kukaan muu kuin Kouvolan matkailupäällikkö. Hänkin ilmeisesti vain virkansa puolesta. Haihatteluhankkeet toteutetaan yleensä aina verovaroin.

Paljon porua Edukosta. Aihetta tai ei, mutta ainakin opetus, erityisesti matematiikassa, on jotain mihin ei olla totuttu. Innostavaa, kannustavaa ja ymmärtäväistä. Johan sitä yhdeksän vuotta odotettiinkin.

Hiuskalaisen äiti

Valoista päätellen kaupungintalolla ollaan töissä yötä päivää, oli arki tai pyhä.

valoja säästävä

On se vaan erittäin käsittämätön juttu tämä hoitajien tilanne. Asia mikä olisi ratkennut jo kauan sitten rahalla. Mutta mehän olemme täällä Suomessa, niin mieluummin annetaan heikoimpien menehtyä... vai?

Täällä Suomessa jatkuvasti toitotetaan, että on mukamas työvoimapula. Kun todellisuudessa on palkanmaksajapula. Ei kukaan normaali lähde alle 16–18€/h minnekään. Älkää unta nähkö.

Jos vihreät ja risupaketti kepu eivät olisi estäneet ydinvoimaloiden rakentamista ajallaan, myytäisiin iloisesti sähköä Eurooppaan eikä olisi energiakriisistä tietoakaan. Ilmastokin tykkäis!

Hölmöläisten hommaa koulujen myynti, mutta eihän Kouvolassa muuta voi odottaakaan. Tästä saadaan vain hetkellinen ensiapu ja muutaman vuoden kuluttua ollaan taas samassa tilanteessa. Kukaan teistä myynninkannattajista ei tule saamaan ääniämme.

Katsokaapa ihmiset tv-ohjelma, "Ystävä sä lapsien". Järkyttäviä kohtaloita uskonlahkojen vaikutuksista lapsiin. Minulle valkeni monta asiaa.

Karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Muutosvastarintaiset voisivat jo lopettaa räksyttämisen työpaikalla ja napakoissa.

Edukolainen

Päästökaupan korkea hinta on suurin syy energiakriisiin.

Miksi maksaisimme Ruotsin eläkkeet myymällä tärkeitä kouluja? Yksityiskiinteistöjä myyty myös venäläisille. Ollaanko kohta jommankumman vallan alla? Kokemusta Suomella on!

Kouvolan päättäjät paikkaavat huonoa taloudenpitoaan kiinteistöjen myynnillä, ettei jouduta nostamaan kunnallisveroa. Jos päättäjien taloudellinen ymmärrys on näin huonoa, mitä kiinteistöjä on vuoden päästä myyntilistalla sijoittajille! Ei hyvältä näytä Kouvolan päättäjien toiminta!

Joo överiksi on mennyt tämän hallituksen touhut. Vaikka maa on kriisissä, kansa hätää kärsimässä, niin hiiltä/turvetta ei oteta käyttöön! Sen lopettaminen heille tärkeämpää kuin meidän elämän syrjässä pysyminen! Ohisalo takapiruna uhkaa muita älyttömine ideologioineen! Ei tajua että puuta menee nyt uuneihin roppakaupalla, savua ilmaan. Viherpiipertäjät eivät välitä mistään muusta yhtään, vaikka kuoltais nälkään/köyhyyteen, yks sama heille! Silti pitää haalia pakolaisia lisää. Enkä tarkoita ukrainalaisia.

Mikä "farssi" se on jos pääministeri vaihtaa työmatkalentoaan. Ei Sannan tarvitse omasta pussistaan virkamatkojaan ja lentojaan maksaa – voi sinä kademieli, hanki elämä!

Walk-in sitä ja tätä, asutaanko englannissa vai missä kun ei osata enää suomenkielisiä nimiä käyttää rokotus- ja muissa Ratamon jutuissa.

Sähköä pitää säästää. Helpoin tapa on lopettaa jääkiekon pelaaminen kesällä, pelataan kiekkoa sitten talvella vaikka järven jäällä, lento- ja koripalloa kesällä, kyllä kenttiä riittää, ei muuta kun hallit kiinni.

Kannattaapa lähteä ryhmän kanssa Lappiin. Korona tuliaisena. Nyt koko nelihenkinen perheemme vuoteen omana. Eräs iäkäs rouva totesi et korona on vain pieni flunssa. Välinpitämätön ja tunteeton lausahdus. Välittämättä matkakumppaneista. Rouvan oma mies yski koko menomatkan ilman mitään suojaa.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.