Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Olisikohan Kouvolassa jotakin tehtävää koulutuksen muutoksen suuntaan

Haloo terveysalan päättäjät, etsitte syyllisiä lakkoiluun! Ketkä istuvat rahakirstun päällä? Ketkä ovat syyllisiä lakkoon? Ketkä ovat syyllisiä mahdollisiin potilaskuolemiin? Menkää päättäjät ihmeessä peilin ääreen, olkaa rehellisiä itsellenne. Rahalla on vikkelä ratkaista tämäkin "ongelma", jos se vaan onkaan muuta kuin jääräpäisyyttä.

Make

Kyllä taas Kouvolan päättäjillä viiraa ja pahasti! Jos kerran pöljyyksissään päätetään kaupungin kiinteistöjä myydä, niin laittakaa hintalapuksi 200 000 000 eikä onnetonta 9 6800 000. Herätystä sinne valtuustoon!

Olisikohan Kouvolassa jotakin tehtävää koulutuksen muutoksen suuntaan. Jospa päättävät ihmiset menisivät opintomatkalle Jyväskylään. Voisi avartaa ajattelua täälläkin peruskoulun suhteen. Tuntuu kuin täällä oltaisiin edelleen 1990-luvulla.

SmL

Pitäisi olla päivänselvä asia, että venäläisturismille on saatava pikaisesti täydellinen stoppi. Jahkailu sikseen.

Voiko kaupunki myydä verorahoilla rakennettuja jopa aivan uusia kiinteistöjä? Kuka vastaa kiinteistöjen tulevista peruskorjauksista vai pistetäänkö heti nurin.

Jos Kimolan kanavaan uponneet rahat olisi käytetty KymiRingiin ja saatu rata ajokuntoon, olisi se tuonut Kouvolankin seudulle kisaturistien mukana jokusenkin euron. Niin kuin nähtiin, kun majoituspaikat oli täyteen varattu ennakkoon, mutta kisoja ei sitten tullutkaan, oli syynä sitten korona tai puuttuvat rengasvallit.

Pyhä Henki on Persoona, eikä ainoastaan voima, kuten Jehovan todistajat sanovat. Apostolien teot 13:2: Pyhä Henki sanoi: "Erottakaa minulle Barnabas ja Saulus..."

Hoitajat ovat kyllä palkankorotuksen ansainneet, mutta että aletaan pelata likaista peliä ihmishengillä on halveksittavaa.

Nyt hoitajat ovat niin tärkeitä, mutta miksi ovat edelleen palkkakuopassa? Valtio ja kunta vastaavat sairaanhoidosta, eivät hoitajat. Jossain vaiheessa valtio koulutti hoitajia lähtemään ulkomaille töihin. Nyt ei tee mitään,jotta saataisiin hoitajia. Missä vastuu?

Sijoitusyhtiö Hemsö hakee 5–6 % voittoa pääomalleen. 20 vuotta ja Hemsö on "tienannut" 100–120 miljoonaa euroa. Jos ei myydä, niin tämä raha jää Kouvolaan. Kouvolalaisten päättäjien talousmatematiikasta saisi oivan luvun Hölmöläisten saagaan.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.