Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Raino, Risto, Veli. Ostakaa kaupungin kiinteistöt.

Tiedoksi Toikalle: hyvä tapa säästää on henkilöstön lomautukset. Ne on aloitettava johtajista. Hullua myydä kaupungin perustoimintojen kiinteistöjä, jos Toikan suunnitelmissa on samalla rakentaa kerskauimahalli ja Lasipalatsin korotus. Eikö Kouvolassa vieläkään osata huoltaa omia kiinteistöjä? Johtuuko myyntikiima johdon naiskolmikon epäpätevyydestä?

Eikö kaupunginjohtaja tiedä, että vuoden 2023 kunnan veroprosentti on vuoden 2022 veroprosentti vähennettynä valtion määrittämä veroprosenttileikkaus eli noin 12,39 prosenttia.

Kouvolan johto yrittää kiinteistöjä myymällä paikata huonosti hoidettua taloutta.

Miten on mahdollista, että Suomen valtiolla on miljoonia ja taas miljoonia antaa naapurimaiden sotimiseen, mutta rahaa ei vuosikausiin löydy Suomen sairaanhoitajien asiallisiin palkkoihin? Oma maa ensin kuntoon.

Venäläiset verirahoineen käyttävät häikäilemättömästi hyväksi suomalaisten sinisilmäisyyttä viisumiasiassa ja kiinteistökaupoissa.

Mäyränkorven päiväkodin liepeille on etsiytynyt lapsi-/nuorisoporukka; huudetaan, kiroillaan, tapellaan, sotketaan paikkoja, tupakkaa palaa ja nuotioita. Vanhemmat ryhtiä nyt.

Ihmeellistä, että kun kaupunki myy noita kiinteistöjään, niin myydään vastavalmistuneita kiinteistöjä. Heti Ratamo, Sarkolan koulu ym. Kaiken huippu uusi keskuskeittiö, jota ei ole edes alettu rakentamaan. Mistä tämän rakennuksen hinnan edes tietää ennalta? Mitkä ovat rakennuskustannukset nykyään ja mitkä valmistuttuaan? Hei herätkää nyt päättäjät!!!

Älytöntä suunnitella pakkolakia hoitoalalle. Ajatellaanpa vaikka näin: hoitsu "vahingossa" mokaa työssä. No normaali töistä saa potkut! Eihän hänelle voi antaa, kun on jo pakolla otettu töihin. Et sillee! Mut eihän akkahallitukselta voi kauhalla vaatia, kun on lusikalla annettu.

Mies Sippolasta

Raino, Risto, Veli. Ostakaa kaupungin kiinteistöt. Jää tuotot paikkakunnalle.

Yrittäjä

Kohta saa terveysala halpaa työvoimaa, kun hoitsut irtisanoutuu ja uusi sopimus puhtaalta pöydältä. Ei vuosilisiä, ei lomia, siitä on hyvä aloittaa. Tokihan siinä voi jäädä Mersun vaihdolle välivuosi.

Hoitajat joutuvat kiristämään ihmishenkien menetyksellä, mikä on hirveää. Tarvittaisiin solidaarisuutta paremman palkkatason omaavilta, jotta olisi varaa antaa hoitajille heidän ehdottomasti ansaitsemansa korotukset. Pattitilanne, koska jos ei koskaan haluta toisten saavan suuremmat korotukset, palkkakuopassa olevat ei ikinä nouse sieltä pois.

Miksi ammattiyhdistysliike on mennyt tekemään sopimuksia, että saavat samat korotukset kuin me hoitajat. Sehän estää hoitajia nousemasta täältä palkkakuopasta.

Hoitotyölle lisää arvostusta

Teho-osaston hoitajat tekevät täysin korvaamatonta työtä, siis ovat korvaamattomia, näinhän se on. Myös hautausmaat ovat täynnä korvaamattomia ihmisiä.

Kun paperiliitto oli taannoin lakossa, sieltä olivat ammattiliiton henkilöt hyvin esillä mediassa ja vastailemassa haastatteluihin! Nyt Tehyn Millariikka Rytkönen räyhää somessa, Twitterissä, mutta ei tule eikä uskalla esiintyä julkisesti uhkailuineen!

Suoraselkäisyyttä

Luin, että Torniosta lähti LNG-laiva, joka ajoi ympäri Suomenlahteen polttaakseen liian kaasun. Vei kaasun lopuksi Venäjälle, mikä mielestäni pitäisi olla mahdotonta jo kuullun mukaan. Saksan pitäisi maksaa kaasusta enemmän kuin Venäjän. Eikö kauppapakotteet koskekaan öljy- tai kaasukauppaa.

Kiinteistöjen myyntiä perustellaan mm. sillä, että vuokrat eivät nouse. Mutta eikö sisäiset vuokrat makseta omaan taskuun ja rahat pysy Kouvolassa kun taas Hemsö-vuokrissa rahat matkaavat Ruotsiin?

Taitaa Ruotsin malliin Suomessakin valta kallistua oikealle, kun kokoomuksen kannatus karkaa muilta. Kaakon kansanedustajien eturivissä ja valtakunnan ykkösketjuissa toimiva Antti Häkkänen tulee olemaan keskeisiä tekijöitä. Eduskunnan puolustusvaliokunnan johtoon nousu kielii jo siitä. Kannattaisiko Kouvolan kääntyä asioissaan Häkkäsen suuntaan, koska mies tulee varmaan olemaan tärkeillä vastuupaikoilla.

Kaupungin kiinteistöjen sisäinen vuokra on rahansiirto taskusta toiseen. Raha säilyy kaupungilla. Kun kiinteistö ei ole kaupungin, vuokra menee pois kaupungin tililtä. Myynnin jälkeen ostaja voi myydä saamansa kiinteistöt vaikkapa oligarkeille. Hölmölä.

Siinähän se onkin. Valtio maksoi myöskin peruutetun lennon ja on tullut ilmi, ettei Sanna Marin kyennyt lähtemään illalla erinäisestä syystä. Mitä seuraavaksi?

Voi voi

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.