Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Mitä yli-ihmisiä nämä hoitajat kuvittelevat olevansa?

Onpa tulossa "suolainen" öljylasku meidän perheelle. Mutta jos se auttaa torppaamaan venäläistä öljyä ja haittaamaan Venäjän sotataloutta, niin maksetaan kyllä nurisematta. Ukrainalaiset maksavat verellään Venäjän hulluudesta.

Mitä yli-ihmisiä nämä hoitajat kuvittelevat olevansa? Palkka on ihan riittävä ja monessa paikassa tämä "kiire" on täysin keksittyä! Ja hei, moni muukin joutuu pärjäämään alle 2000 euron nettotuloilla!

Eikös sisäinen vuokra ole ihan eri asia kuin ulkoinen vuokra? Typeryyttä minun mielestä. Kutistetaan taloutta.

Minkä takia meillä Suomessa suojellaan rikollisia? Esimerkiksi tämä Vääksyn taksisurmaaja saa pitää oikeudenkäynnissä päänsä peitettynä, ettei vaan lehtiin saa laitettua kuvia. Oikeuden puheenjohtaja voi tällaisen kieltää. Minusta se kuuluu jo sinäällään rangaistuksen luonteeseen. Jos toinen ihminen tekee tuollaisen teon, niin silloin hänen ihmisarvonsa on nollassa.

Ilkka Kuusaalt

Saramon perääntyminen sairaanhoitajien asiassa perustui siihen, että hän ei halunnut menettää hallituspaikkaansa.

Kouvolan kaupungin kiinteistöjen myyntiä voi verrata pikkupoikaan, joka pakkasella kusee housuihinsa todeten, että kyllä tämä ainakin hetken lämmittää.

Pääkaupunkiseudun lehdissä näkyy vähänväliä ilmoituksia v. 1995 kadonneista Irakin passeista. Ovatko vasta nyt huomanneet sen? Mihinkähän ovat kadonneet?

Hyvin on agentit toiminneet, kun on taas löydetty huonokuntoisia ammattilaiskoripalloilijoita Kouvoihin. Sydänmaanlakka kirjoitti asiasta kauniisti, mutta mitä järkeä tuossa Amerikan apujen käyttämisessä on? Sponsorit laittakaa tukenne junioritoimintaan eikä "ammattilaisten" puuhasteluun!

Seuran vuosikokoukset lähestyvät. Löytyvätköhän tilinpäätöksestä kaikki tarvittavat tiedot tuloista ja menoista riittävän tarkasti eriteltyinä, henkilöstömenot (palkat ja muut korvaukset)? Lisää tarkkuutta tilin- ja toiminnantarkastajien toimintaan. Hallitus kantaa vastuun!

Jos siivousfirma jättää tekemättä sovitut ja maksetut työt, onko kyseessä petos?

Kouvolan päättäjät huom. Ruotsalaisia emme ole, venäläisiksi emme halua tulla, olkaamme siis suomalaisia.

Lukijan kuva -julkaisuihin ei oravakuvia. Kauniita luontokuvauskohteita ja kuviakin varmasti riittää, joten eiköhän oravat ole jo nähty! Uutta kehiin.

Napakkaviestien idea vesittynyt. Pitkiä vuodatuksia, jotka eivät mahdu 160 merkkiin ja kuuluisivat jo mielipidepalstalle. Napakkuus jäänyt unohduksiin.

Lokosat hommat tiedossa. Nyt hakemukset sisään ltärata Oy:n johtajien paikoille! Rata valmistuu ehkä 20v kuluttua jos silloinkaan. Ei stressi yllätä.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.