Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Sain Pohjolatalon päädyssä parkkisakon, tuli työterveyskäynti kalliiksi

Hienoa, että perinteikäs Vimpeli nuiji Massimansen marisijat. Kulttuuria ei voi rahalla ostaa.

Kimiläiset ja Rovanperät, Ilvespolun ja Hukantien pikataipaleella 30km/h, kohta joku jää auton alle!

Nyt ne rajat kiinni ja äkkiä. Kamala, hirveä, ei sanoja löydy, itänaapurista. Älkää myykö heille kiinteistöjä ym. Niitä on jo hölmöt myyneet tarpeeksi. Maanpettureita, sinisilmäisiä hölmöläisiä. Olen samasta asiasta napakoinut 10v. Hölmö ei itselleen mitään voi näköjään. Täällä asuvat venäläiset voi auttaa omaa maataan. Heippa, maanne tarvitsee nyt lisää reserviä.

Puolustusvoimien ei tarvitse kertoa yleisesti omia asioita julkisuuteen. Luotan heihin ja tekevät kyllä osaavasti. Kiitos.

On täysin järjen vastainen tilanne Kouvolassa. Todella tärkeään kaikkia asukkaita palvelevaan Prisman liikenneympyrään ei löydy rahaa, mutta Kuusaalla pienen porukan palvomiin maisemaa rumentaviin käytöstä poistettuihin tolppiin, joista ei ole hyötyä kellekään, löytyy rahaa.

JK

Voitaisiinko keskustella esim Yle-rahoituksen vähentämisestä, eduskunta-avustajien määrästä, kuntien tehtävien karsimisesta, byrokratian pienentämisestä tms. jotta saataisiin hoiva-alan henkilöstön palkkaus kuntoon.

Kauppaketjujen tulisi ottaa osavastuu ympäristön hoidosta ja lakata myymästä epäekologisia, epäeettisiä ja turhia tuotteita.

Eikö Yle osaa elää hetkessä, täytyykö Röngän pääuutisissa toitottaa että tähän se kuningashuone päättyy. Kun hyvästelyjonoja katsoo, niissä ollaan vauvasta vaariin. Ja kunnioittavasti. Ei kansalaisia noin vain muuteta uuteen moodiin, kasvaneet tähän.

Miten Hemsö valittiin Kouvolan kiinteistöjen ostajaksi? Oliko kilpailutusta? Tuliko keittiön kautta? Miksi kj ei vastaa, vaikka on kysytty?

Juristi

Sain Pohjolatalon päädyssä parkkisakon, juuri siitä 30 minuutin paikasta, missä ennen oli Posti. Olin tarkkaamaton, myönnän. Mutta miksi se on 30 min? Ei siellä ole enää mitään, missä asioitaisiin pikaisesti. Tuli työterveyskäynti kalliiksi.

Suomen ja EU:n on syytä huolehtia, että Venäjä maksaa täysimääräiset sotakorvaukset Ukrainalle.

Hoitajaliittojen tulisi kannustaa nuoria alalle eikä päinvastoin. On paljon nuoria alalle haluavia.