Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kouvolan suunnittelema sadan miljoonan kiinteistöjen myynti on lyhyttä matematiikkaa

En ole yli-ihminen enkä vaadi liikoja, mutta 3,5v korkeakoulututkinnolla tulee käteen jäävän palkan olla yli 2 000 euroa. Oli naisvaltainen ala tai ei. Vrt. esim. insinöörit.

Kouvolan suunnittelema sadan miljoonan kiinteistöjen myynti on lyhyttä matematiikkaa. Varsinkin kun jäätäisiin osaan vuokralle. Myyntitulo menisi tulevaisuudessa vuokrien maksuun. Hyvä kauppa.

Pääministeri totesi viisumikeskustelussa, että baltit, Viro, sekä Puola tulkitsevat lakia eri tavalla. Ei hän tietenkään mainitut, että Suomessa mennään suomettumiskärjellä.

Pirjo Hokkasen lystikkäät oravakuvat saavat aina hyvälle mielelle!

Kymsote muuttaa Kouvolan kotihoidon 2-vuorotyön 3-vuorotyöksi ja nykyiset yököt irtisanoutumassa. Onko Kymsotella todella varaa kotihoitajien menetyksiin?

Englannissa haudataan vanhaa naista. Järjettömäksi paisunut henkilöpalvonta on saanut kohtuuttomat puitteet, jolla yritetään pitää yllä jo aikansa elänyttä monarkkikulttia.

JK

Kouvolan olisi syytä keskittyä kaupungin ydintehtäviin ja luopua ns. tytäryhtiöiden toiminnasta. Kuusankosken tennishalli, Anjalan jäähalli jne. Siirretään toiminta seuroille, maksetaan kuitenkin kaikki kulut ja seura kerää tuotot, kuten tenniskentillä? Ei ihme että talous kuralla ja omaisuus myynnissä.

Ruokakorivertailu: K-market on pienin Keskon kauppa, vastaava Sokoksen kauppa on Sale, tai sitten S-market vastaan K-supermarket!

Onko Kouvolan Sanomat muuttumassa juoru- ja julkkislehdeksi, siksi paljon on isoja henkilöhaastatteluja? Eikö ole enää uutisia? Maailmassa tapahtuu koko ajan. Antakaa Seiskan hoitaa nuo julkkisjutut, en halua maksaa mokomista!

Vanhemmat Mielakassa, kertoisitteko kullannupuillenne, että ihmisten ovien ja ikkunalautojen kolistelu sekä taskulampuilla kaihtimien välistä tuikkiminen on häirintää, joka ei ole sallittua.

Kyllästynyt

Mikään ei ole muuttunut Edukossa (= Ksao ja Taitaja). Ongelmia käsitellään lehden sivuilla ja rehtorit eivät kommentoi, koska kaikki on ok. Missä vika?

Kouvolan onnistumiset, kuka muistaa? Ainakin Tykkimäen huvipuistoon ja Repoveden alueeseen satsaaminen. Entä kouvolalaisten tavalliseen arkeen vaikuttaneet onnistumiset?

Kyllä kiitosta pitää antaa Iitin kunnan hallinnosta vastaaville! Parina viime vuonna talous plussalla. Kaikesta säästetty, mutta palvelut pelaa ja metsät saa kasvaa. Kiitos!