Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kymsoten puhelinpalvelussa on mahdotonta varata aikaa lääkärille

Olen onnellinen kun Kouvolassa on nyt uusi hyvä terveysasema keskellä kaupunkia. Kiitos.

Kiitos Areenan hautajaistapahtumasta, ei infoähkyselostusta, vaan katsoja sai tuntea tavallaan ja kuunnella. Kurkistus Ylen 1 puolelle jäi lyhyeen. Ei osattu jättää tilanteita katsojan varaan vaan infoa, infoa suollettiin. Tarvitaanko? Oli kunnioittava tilaisuus, täydellistä hipova ja koskettava. Unohtumaton.

Kun puhutaan lamasta ja taantumasta, jota virkamiehet tykittävät uutisissa, niin sehän koskee vain kansan heikoimmin ansaitsevia ja työläisiä. Hyvin ansaitsevat rikkaat ja virkamiehet senkun porskuttaa ja pelottelevat tätä heikoimmin ansaitsevaa kansanosaa taantumalla. Tämä on sitä mielikuvan ruokkimista.

Ilkka Sarpola

Mites kansanedustajat sairaanhoitaja, koripalloilija ja roskakuski selittää vastuunväistämisen äänestäjilleen kun poissa-merkintä heilahti hoitajien pakkolakiäänestyksessä?

Kouvolan kaupunki haluaa rekrytoida väkeä. Kuitenkin vuodenvaihteessa tehtäviä siirtyy kaupungilta pois. Myöskin paljon teetetään töitä ulkopuolisilla tekijöillä. Onko tarkkaan mietitty mikä on henkilöstön tarve tulevaisuudessa? Vai onko ilouutinen että Kouvolassa koetaan väestön lisäystä joilla palvelun tarve lisääntyy. Vai onko keksitty rahasampo?

Vielä veroja maksava

Sairaanhoitajat koulutetaan ammattikorkeakoulussa ja lähihoitajat ammattikoulussa! Joten palkka ihan riittävä!

Hoitajien työtaistelu tässä tilanteessa ja laajuudessaan on täysin tuomittava.Kokonaisvaltaisesti sisältää paljon muutakin kuin ne ylisuuret palkankorotukset. Eettisesti suoranaista hulluutta. Potilasturvalaki sinänsä ei sisällä mitään poikkeamaa. Hätätyö on aiemminkin jätetty ulkopuolelle. Nämä nuoret tulevat terveydenhuollon ammattilaiset ja työnantajapuolen "varastoista" kaivamat esim. diastokka alan taitajat nousevat arvoon arvaamattomaan!

Eikä nämä tulevat terv.huollon ammattilaiset, tämän kaaoksen keskellä välttämättä liity perinteisiin liittoihin vaan etenevät omia mieltymyksiään seuraten. Eikä elämänmittaiset ammattivalinnat ole enää kaikille selvä. Maailma muuttuu,mutta elämä jatkuu. Tämän kaaottisen ajan jälkeenkin!

Se teidän "suolaisen" öljylaskun öljy on edelleenkin pumpattu Venäjältä, joten ei se kylläkään auta...

Aivan samaa mieltä hoitajista. "Kiire" on tehohoidossa, mutta perusterveydenhoidossa kiire tehdään itse. Kotihoidosta ei ole kokemusta, mutta olihan lehdessä juttu sieltä ja just se päivä ei ollut kiireinen, minkä johtopäätöksen siitä voi vetää.

Valtuusto verkossa: persujen populistinen sirkus ja huono kielenkäyttö tulee saada kuriin. Tehokkuutta päätöksentekoon.

Kunnan ja valtion työntekijöille tulevat palkankorotukset tulevat aina ns. peruspalkkaan. Määrävuosikorotukset nostavat niitä vielä lisää huomattavan paljon, mistä ei juuri haluta puhua.

Kymsoten puhelinpalvelussa on mahdotonta varata aikaa lääkärille. 19.9. iltapäivällä "odota hetkinen" kesti yli tunnin. Yritin 3 kertaa ja kerran Kymsote katkaisi puhelun 20 min. odotuksen jälkeen. Tänään heti klo 7 aamulla sama tilanne. En saanut aikaa varattua.

Missä oli Paula W. kun hoitajien pakkolaista äänestettiin? On kuitenkin ilmoittanut olevansa tehyläinen sairaanhoitaja. Näinkö asioita hoidetaan? Hänet äänesti eduskuntaan hoitoalan ammattilaiset luottaen lupauksiin. Mutta sitä virhettä tuskin enää tapahtuu seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Kouvola-nimen vois myös vaihtaa! Hemsöläksi!

Miksi kaupungintalosta ei tehty kauppoja? Taitaa olla liian konkurssikypsä ostettavaksi?

Miten on mahdollista että Fortumin johto voi jatkaa tollasien miljardimokien jälkeen. Sama koskee pienemmässä mittakaavassa KSS Energiaa.

JJJKV

Ostaiskohan ton Kouvolan virkamieskoneiston joku kaupungin hallituksineen niin vuokrattas nekin.

Myydäänkö seuraavaksi KSS?