Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ymmärrätkö nuorisokieltä? – Testaa taitosi Kouvolan Sanomien visassa!

Napakat | Kouvolan olisi syytä pitäytyä vain lakisääteisissä tehtävissä, jotta saadaan rahat riittämään

Persut vastustavat potilasturvallisuuslakia, koska "se ei ratkaise kiistaa". Ei ole tarkoituskaan, vaan estää vaarantamasta sen takia ihmishenkiä. Reilua lakkoa laki ei kiellä, mutta tarkoin valitun ihmisryhmän hengellä kiristäminen ei sitä ole. Se on lähempänä panttivankien ottoa vaatimustensa ajamiseksi.

Kouvolan seudun kansanedustajat poissa hoitajien pakkolaki äänestyksistä (tarkoituksella?) Haluamme tietää olisitteko äänestäneet kyllä vai ei? Tämä tieto vaikuttaa seur. vaaleissa. Selityksiä emme kaipaa vaan joko tai vastausta.

Ent. sh.

Nyt, kun kiinteistöjen myynti on päätetty, aloitettaneen niiden hallintoon, ylläpitoon jne. liittyvien toimintojen purku ja henkilöstön vähennykset?

Hoitajien ammattioikeuksien poistaminen pitää ottaa vakavasti. Kun hoitaja kokee, ettei hänestä ole enää ammattia harjoittamaan, ei oikeuksia saa hänelle pakottaa takaisin. Jonkinlainen näyttötutkinto ammattitaidon palautumisesta pitää vaatia.

Kovaa on ruuan hinnan nousu. Joka viikko kuittien mukaan kaupat hilaa hintoja ylöspäin. Jouluna ei varmaan ole varaa pienituloisilla kuin puuroon. Hanhia saatava metsästää, niistä riittäisi kyllä kaikille. Maanvaivoja ovat. Mutta liha terveellistä, luulisin.

Kouvolan kaupunginvaltuusto: joukossa tyhmyys tiivistyy.

Ensin kytkettiin Suomi sähkön NordPool-systeemiin. Sitten se vietiin Saksan EEX-markkinoihin v. 2009 Vanhasen hallituksen aikaan. Tuloksena on, että sähköyhtiöt vievät köyhien rahat. Lähenee suursiivouksen tekemisen tarve valtiojohdossa. Sen operaation äänestäjät pystyvät tekemään vaaleissa.

Eduskunnassa äänestettiin potilasturvallisuuslaista mutta Sheikki Laakso ja 50 muuta kansanedustajaa oli poissa. Joillekin edustaminen on näemmä vitsi, palkkiot kyllä kelpaavat.

Juole

Haloo hallitus? Missä kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä esim. Venäjän viisumiasia? Haetaan tukea EU:lta samoin kuin Neuvostoliiton aikaan kyseltiin, mitähän se Isoveli tästä tuumaa... Suuttuuko? Onko mikään muuttunut?

Hyvä, että Tehyn nykyhenkilöstö irtisanoutuu. Saadaan motivoituneet ja oikealla asenteella olevat työntekijät tilalle. Nykytehyläisten ovat tehneet väärän ammatinvalinnan. Joutavatkin pois.

Olisit P. Werning edes keksinyt uskottavan selityksen eduskunnan äänestyksestä poissaolollesi. Asuntokauppa voidaan tehdä valtakirjoin ilman, että kaupan osapuolet ovat paikan päällä. Raukkamaista vastuun pakoilua.

Kuuleppa JK, älä sotke asioita keskenään, Kuusankosken pylväillä ei ole mitään tekoa Prisman liikenneympyrän kanssa. Rahaa menee kyllä turhaan, se on totta. RRT täysin turha investointi eikä sitä palvo kukaan.

P. Werning pääsi hoitajien äänillä eduskuntaan. Tuskin kukaan hoitaja äänestää enää. Nyt asuntokaupoilla, että silleen. Ei jatkoon!

Nuoret, nyt on oikea aika jättää Kouvolan kaupungin uppoava laiva. Muualla on tulevaisuus varmasti parempi.

Mikä lakkooikeus hoitajilta on viety. Heiltä vaaditaan vain suojelutyötä. Se ei muilla aloilla ole koskaan ollut ongelma.

Paula Werning oli asuntokaupoilla, kun eduskunta äänesti ns hoitajien pakkolaista???!!! Asuntokaupoilla... Vastuunpakoilua?

Paula W., haluan tietää, yrititkö edes siirtää kaupantekoa? Jos yritit, niin mikä oli kiinteistöväl.liike, jota käytit. Oliko varaedustajasi äänestämässä.

Siinä sitä taas nähtiin miten paljon Kouvolan kansanedustajia kiinnostaa normi ihmisten arki, asuntokaupoilla, ulkomailla ja jossain kokouksessa, äänestys oli kuitenkin aika tärkeä, Werningin, hoitaja ja ei kiinnostannut.

Pitäisikö Paula W:n lopettaa itsensä esitteleminen Tehyläiseksi sairaanhoitajaksi ja irtisanoa itsensä Tehystä kokonaan? Ei edusta tai arvosta ammattiliiton linjauksia eikä arvoja. Häpeäksi Tehyläisille ja alan ammattilaisille.

Mitähän tekee "työkseen" enkelisijoittaja?

Hemsö-kiinteistökaupoista äänestetty. Lista otettu talteen. Puoltavat – ei jatkoon seuraavissa vaaleissa! Heidät muistetaan!

Myydään kansanedustajat, kaupungin johto, valtuutetut,kaupungintalo ja koko Kouvola!

Kouvolasund

Eihän kukaan kehtaa lukijan palstalle kirjoittaa kun nimi julkaistaan. Palauttakaa napakat oikealle tasolleen, lyhyiksi ja napakoiksi!

Jos oma elinkeino on täysin tukien varassa, kannattaisiko pitää hiukan pienempää ääntä markkinataloudesta?

Ihmettelen samaa asiaa kuin nimimerkki Juristi. Missä viipyi Kouvolan kiinteistöjen kilpailutus ostajaehdokkaista! Joista valittaisiin paras tai korkein osto tarjous myytävistä kohteista!

JJ

Kuusankosken kuntoportaiden hintalappu 90000 euroa sama kuin Palomäen vastaavien – portaiden lukumäärä kuitenkin vain puolet! Oliko pakko rakentaa nyt puutavaran kallistuttua!

Nyt lähimenneisyydessä Kouvolassa on palanut rahaa Kimolan kanavaan (7 milj) ja RRT-alueeseen (28 milj.+ 10 milj.). Yhteensä 45 miljoonaa. Sitten mennään ja myydään rahapulassa kaikkein parempikuntoisimmat (lähes uudet) kiinteistöt 93 miljoonalla ja jäädään vuokravankeuteen vuosiksi. Eiköhän Kouvolan olisi syytä pitäytyä vain lakisääteisissä tehtävissä, jotta saadaan rahat riittämään.