Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kun ajetaan pyörällä niin ajetaan eikä päivitellä mitään naamakirjoja puhelimella

Päätöksiin kykenemätön nukkehallitus piiloutuu EU:n luihujen hartioitten taakse eikä saa aikaiseksi välttämätöntä viisumikieltoa kansanmurhaa toteuttavan valtion kansalaisille.

Kuka omistaa tämän Sami Hyypiä -areenan? Kaupunki vai joku pallonpotkijajärjestö? Syö tyhjänä hurjasti energiaa. Miksi sitä ei myyty?

Mitä näiden täysin liikuntakykyisten torveloiden päässä liikkuu, jotka ajavat autonsa invaparkkiin? Ei kai tyhmyys siihen oikeuta? (Mylsän S-market 21.9 klo 14 jälkeen sininen KIA Ceed, huom!)

Valtion ohjausministeri Tuppurainen, Fortumin toimitusjohtaja, hallitus ja johtokunta, pesti loppui tähän. 6 miljardia syytä potkuihin!

Kurrista ym. valittaminen pitää tehdä etukäteen. Jokerien ym. Liigaan haluavien nosto hyödyttää kaikkia kuten Kanadacupin nimenvaihdoksen viimeistely.

Hallitus jatkaa tunarointia! Vaadittu itärajaa kiinni! Jopa Niinistö on huomauttanut siitä muutaman kerran! Marin sanoi että ei, pitää noudattaa EU:n linjausta! Nyt herätään kun on myöhäistä, jälleen kerran! Mutta Viro ym. Venäjän naapurit ovat kyllä voineet sulkea rajansa! Mielistellään EU:ta ja muut asiat olleet muutenkin tärkeämpiä hallitukselle kuin Suomi!

En muista milloin SDP ja vasemmistoliitto olivat vielä työväen puolueita. Ovat maahantulijoiden etujen ajajia. Tätä mieltä.

Kun ajetaan pyörällä niin ajetaan eikä päivitellä mitään naamakirjoja puhelimella. Alle jääneellä kylki mustelmilla.

Nyt täytyy kyllä laittaa naftaliiniin eilinen Koukkari, jotta tietää ketä ei äänestä seuraavissa vaaleissa.

Uskooko kukaan, että täällä osattais sijoittaa rahaa tuottavasti? Kyllä kj keksii ehtimiseen uusia rahareikiä ja hullutuksia. Vaikka pari vanhaa kj:ta lisää palkkalistoille, jos ei muuta.

Haminan kotihoito on ollut jo vuosia 3-vuorotyötä. Ne hoitajat, jotka olivat ennen yöpartiossa, saavat edelleen tehdä vain yötyötä. Joku viisas joskus totesi, ettei kotihoito pysty 3-vuorotyöhön, kun väki ei riitä. Oli aivan oikeassa.

Kiitos tuhannesti Sinulle MERSUMIES, kun pysäytit minut Rustan parkista lähtiessäni ja autoit tyhjentyneen auton renkaan kanssa.

KIA-kuski

KS pääkirjoituksessa 22.9: "Nyt odotetaan, mitä Venäjän harvat tukijat tähän suhtautuvat". Me suomalaiset tuemme Venäjää sallimalla matkustelun rajojemme kautta. Olemme siis tukijoita. Onko oikein.

Minut oravakuvat tekevät surulliseksi. Söpö peto, syö pihamme pesistä munat. Jos jossain pesässä poikaset kuitenkin, yht'äkkiä kitinä loppuu, kun orava vieraili pesässä.

Harvinaisen turhia tyyppejä kouvolalaiset kansanedustajat, EI jatkoon!

Vaalit lähestyvät. Kokoomus kaataa aikaansaannostensa seurauksia vasemmiston vastuulle. Vanhusten- ja sairaanhoito on karsittu, tingitty ja keskitetty kriisiin kokoomuksen johdolla. Uniper ostettiin oikeistohallituksen ohjauksessa. Nyt oppositiossa pannaan seuraukset hallituksen syyksi.