Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Täältä Pohjolasta on turhaa arvostella Englannin tuhansia vuosia vanhaa monarkiaa

Täältä Pohjolasta on turhaa arvostella Englannin tuhansia vuosia vanhaa monarkiaa. "Vanhan naisen" työmoraalista ja sitoutumista kansan palvelemiseen elämänsä viimeisiin päiviin asti voivat ottaa oppia nykyiset miespuoliset "harhaanjohtajat".

Oravakuvat ehdottomasti jatkoon. Piristävät päivää nykyisten ikävien uutisten keskellä. Kiitos!

Ai että Kouvolan edustajat Paula Werning, Ville Kaunisto ja Sheikki Laakso välttelevät eduskunnan vaikeita päätöksiä. Kauppareissut, kyläpalaverit ja harrastukset vievät ajan. Jälkiselittelyä. Kevään eduskuntavaaleissa äänestäjät voivat varata teille omiin harrastuksiin paljonkin aikaa.

Äänestäjä

Konsertteja ja kulttuuritapahtumia ei pidä missään nimessä viedä liikunnan monitoimihalliin. Liikunnalle omansa, kulttuuritapahtumille omansa ja teatterille ihan oma kahden näyttämön ja erillisten harjoitussalien areena. Koska Kouvolassa valitaan aina huonoin ja halvin, monitoimihalli ei luultavasti toimi hyvin yhtään mihinkään.

Hallituksen velttoilu lopetettava. Täydellinen viisumikielto venäläisille. Heti!

Luontokuva: orava syö vesimelonia leluvaunuissa, se ei todellakaan ole luontokuva.

Puniikit kuulemma myy venäläisille kiinteistöjä. Puniikitko lie olleet taas asialla, kun myivät suuren määrän kiinteistöjä ruotsalaisille. No, ilmansuunta ainakin vaihtu.

Markkina on korvannut politiikan ja osakeyhtiölaki perustuslain. Uusliberaali talous- ja yhteiskuntamalli toimii ääririkkaiden ehdoilla ja keskiluokka ja köyhät sopeutuvat? Mitä voimme kun valta on pois demokratia- ja oikeusvaltio-orgaanilta!? Tuleeko fasismin/natsismin kaltainen hallinto taas valtaan vai mikä?

Oliko ihan pakko Kouvolan teatterin ohjelmistoon valita telkkarissa jo moneen kertaan esitetty ja valkokankaalla nähty loppuun kaluttu surkeuden ylistys Myrskyluodon Maija. Tässä coronassakin on kestämistä.

JK

Jos Kouvolan kotihoidossa on niin löysää, miksi Hamina hoitaa eteläiset alueet täältä? Onko järkeä. Etelä Kymenlaakson kotihoidot kriisissä. Hoitajat uupuvat, kun työtä liikaa, 15–20 asiakasta+ajomatkat, myös tänne Kouvolan alueelle.

Suomen nykyinen systeemi vaatii koko ikänsä ilman sosiaalitukia pärjänneitä eläkeläisiä anomaan avustuksia, mitkä viipyvät tarveharkinnan rattaissa liian pitkään tai hylätään. Tilannetajuton hallitusvalta ei kykene oikeisiin päätöksiin. Kun sähkönkulutus ei nouse, sähkölaskukaan ei saisi viedä koko eläkettä.

Hemsö-kauppa vie kiinteistönpidon kuntapolitikoinnin ulkopuolelle. Saattaa olla lopulta hyvä asia.

No nyt on rahaa. Etteköhän nosta johdon palkkoja. Kaupunginjohtaja pari tonnia. Köyhä antaa luvan.

Nyt naapuri värvää maahanmuuttajia sotimaan. Ovelaa. Näin heistä pääsee samalla eroon.

Kouvolan talousasiantuntijat Karhu Voiman ostossa Jääskeläinen, Larikka ja Forsell. Kantavatko vastuun.

Kiinteistöjen myynti on järkevää, mutta täällä on tärkeintä tietysti öyhöttää kaikkea vastaan.

Putin on ilmoittanut olevansa sodassa länttä, siis Suomeakin vastaan. Venäjä katsoo velvollisuudekseen lähettää sotavoimaa turistiensa perässä turvaamaan venäläisten oikeudet, mitä niiden sitten väitetään olevankaan. Murhia tekevät agentit soluttautuvat turistien joukossa ulottamaan Putinin käsi länsimaiden sisälle ja pitämään kuria venäläisten joukossa. On aika viranomaisten todeta Venäjän ulkopuolella olevat venäläiset turvallisuusuhkaksi, ellei muuta erikseen todeta tai sota lopu.

Lavrov syyttää länttä sodan lietsomisesta. Vaan mitä sitten on, kun venäläiset sotilaat ovat parhaillaan vieraassa maassa tappamassa sen maan kansalaisia, Venäjä haalii lisää tappajia reservistä ja putin uhkailee ydinaseilla?

Kullannuput on olleet taas pahanteossa. Uudet opastetaulut sotkettu värikkäillä tusseilla Kalalammella.

lenkkeilijät

Moni venäläinen on käynyt länsimaissa, kysyn vaan moniko heistä pitää länttä vihollisena? Täällä he ovat saaneet hyvää palvelua ja saaneet olla vapaasti. Putinin takia kaikki tulee muuttumaan.

Meneekö omat asuntokaupat kansan edustamisen edelle eduskuntaan valitulta kansanedustajalta. Eikö edustaminen olekaan velvollisuus?

Nyt se itäraja KIINNI! Ihme vatulointia, tuetaan sotaa käyvän maan kansalaisten pakoa!

Putin julisti osittaisen liikekannallepanon, ei kuitenkaan sulkenut omia rajojaan, miksi? Miksi Putin ei estänyt kansalaisiaan poistumasta Venäjältä? Tämän jälkeen Suomeen on tullut huomattava määrä nuorehkoja venäläisiä miehiä. Sotilaitako? Onko tämä harhautus?

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.