Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Paloasemat olisi pitänyt myydä tasearvosta hyvinvointialueelle

Toikka johtaa kaupunkia kuin pörssiyhtiötä. Kiinteistökaupoilla nopeita voittoja jotka maksetaan takaisin vuokrina. Pysyvät menot nousevat ja veroja on korotettava jotta vuokratuotot saadaan maksettua vrt. halpa oma vastike.

Näyttää sille, että ulkoministeriötä johtaa virkamies, -miehet, eikä ministeri. Uskon, että seuraava hallitus tulee muutamaan tuon asian, niin toivon.

Paloasemat olisi pitänyt myydä tasearvosta hyvinvointialueelle. Kaupassa unohtui että ne ovat meidän palveluja jatkossakin ja tilojen vuokratuotot ovat pois omista sote-palveluistamme.

Näinhän se on toiminut vuosikymmeniä. Ministerit ja kaupungin päättäjät pelaavat pokeria meidän rahoilla. Jos hävittiin, jäädään ruhtinaalliselle eläkkeelle erorahojen kanssa.

Hoitajille saatiin pakkolaki pikapikaa, mutta venäläisiä ei saada pysymään rajan toisella puolella. Uniper/Fortum-sotku maksaa miljardeja, mutta asiat sössineet ei joudu vastuuseen. Optiot oli ansaittu! Iloiset veronmaksajat maksaa niitä mielellään? Ennemmin nekin rahat osoittaisin hoitajille.

Mitenkäs Janne Virtanen olisi sähköpelin hoitanut? Jälkiviisauksia varten ei tarvita KHT:n kompetensseja.

UAY

Eipä lupaavalta näytä – perinteiset ja luotettavat peruspuolueet (kok ja sdp) hajoavat valtuustossa. Ei olisi ennen tullut kuuloonkaan. Nyt horjuu luottamus ja lujasti.

Voisiko Kouvolan pysäköinninvalvoja huomauttaa roskaamisesta sellaista huomatessaan? Voitas olla ekana Suomessa ko. asiassa. Vai tarttisko siihenkin ensin joku konsultti?

Venäläisten tulo heikentää kv-suhteita? Haloo! Hallituksen kykenemättömyys puhua asioista suoraan ja toimia kuten muut oikeusvaltiot on pelkuruutta! Mutta ei huolta, tämänkin asian hoitaa Putin hallituksen puolesta – kohta tulee kielto poistua maasta. Voisiko joskus tehdä ihan itse jonkun päätöksen?

Milloin pidetään pilkkikauden avajaiset Käyrälammen uudella laiturilla? Tuleeko liikuntapäällikkö avaamaan tapahtuman? Riittääkö veronmaksajien rahat KooKoon hallin lämmitykseen?

Hei vaaleahiuksinen rouva, muistan kun kerran tulit kesäteatterissa väliajalla sanomaan minulle: "Jätä mieheni rauhaan hyvän sään aikana." Siitä on vuosia. En ymmärrä miksi tulit sanomaan niin. Minulla on oma elämä ja oma mies. Toivon sinulle kaikkea hyvää.

L

Kiina on kammottava maa. Nyt se toistaa Venäjän propagandaa, jossa syytetään länttä ja Eurooppaa Ukrainan sodasta. Törkeää! Vaikka myyvät meille valtavasti tuotteita. Meidän länsimaiden pitää palauttaa tuotantoa tänne ja irtautua Kiinan otteesta.

Kymsoten terveysasemien ajanvarausta hoitaa yksityinen yritys Kaiku24. Tämä ei toimi. Hoidon jatkuvuus ei toteudu, kun potilasta juoksutetaan asemalta toiselle.

Onko nyt käynyt täysin selväksi, että kaiken maailman miljoonien optio-ohjelmat "korvaamattomille" johtajille on täysin hatusta temmattuja. Missä luuraa nyt esim. Lundmark, ei näy miestä mediassa, tuhoaako Nokiankin. Kallis mies.

Kaikki Kouvolan edustajat olivat poissa pakkolakiäänestyksestä ja kaikki kantansa ilmoittaneet – ei olisi muuttanut lopputulosta. Turha leimata Werningistä syntipukkia.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.