Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Valtio ja Uniper, Kouvola ja Karhu Voima, mitä isot edellä sitä pienet perässä

Ei myö oltais Kuusaalle kalliita kuntoportaita tarvittu, tännehän on vasta tehty hienot rantareitit.

Ei meillä tietääkseni ole nukkehallitusta!?

Hokasin just! Kouvolasta puuttuu pormestari!?

Hoitoalan puheenjohtaja tekee suurta hallaa alalle negatiivisuudellaan. Henkilön vaihto voisi auttaa alaa. Opiskelijat kiinnostuisivat-

Kymenlaakson elintarvikesektorin potentiaaliselvityshankkeen asiantuntija. Näitä kinnossa riittää...

Nyt on hoitohenkilöstökin huomannut, että raha on tärkein tässäkin työssä. Lääkärit ovat sen jo ajat sitten hoksanneet, samoin monikerroksinen johtajisto. Sairas, potilas, joka vielä tarvitaan konkreettisine vaivoineen tähän digi-/virtuaalisysteemiin, jätetään jonoon odottamaan, jos kerettäisiin joskus vilkaisemaan... Se kiire...

24.9. iltapäivällä tallusteli rauhallisesti ilves pihamme nurmikentän yli rivitalomme naapurin puolelle ja siitä seuraavalle nurmelle. Talomme keskellä Kuusankoskea. Olikohan ruoan hakumatkalla. Valitettavasti kännykkäkamera ei ollut mukanani ulos tullessani.

Sinä, joka veit pihaltamme Pajamäestä harmaan jalallisen kukkatelineen autopihan reunalta 23.–24.9., voit ystävällisesti tuoda sen takaisin samaan paikkaan. Minkähän takia kukka ei kelvannut, pelkkä teline? Kiitos sinulle palautuksesta.

Valtio ja Uniper, Kouvola ja Karhu Voima. Mitä isot edellä sitä pienet perässä. Onko tämä nyt sitä ydinliiketoimintaa.

KSS Energia mätti vuosikausia rahaa entisen tj:n Kyösti Jääskeläisen johdolla Kouvolan Pallonlyöjien tukemiseen, siis käytännössä kaupungin rahoja. No, mestaruutta ei ole tullut puheista huolimatta. Kaupungin eurot tärkeämpään käyttöön.

Maisteri

Joku napakoissa puhui lähestyvistä seurojen vuosikokouksista. Vuosikokoukseen on lakiin nojaten kutsuttava vuosittain kaikki jäsenet, kaikki lakiin perustuvat asiat kerrottava kaikille seuran tai yhdistyksen jäsenille, eikä puheenjohtajan tai muiden luottamushenkilöiden valintaa saa tehdä vain pienen porukan kesken.

Virkamies

Kiitos Mielakka mahtavasta ilotulituksesta! Kyllä oli Kouvolan komein väriloisto.

Nautiskelija

Häpeän olla suomalainen. Putinilla syy/tarkoitus laskea kansaansa pois maasta. Eurooppaan! Ja tämä meidän naiivi hallitus on oiva kohde. Antaa tarjottimella kaikki eväät siihen. Kai Putin muuten olisi jo estänyt heidän lähdön! Siitäs saamme kun tällaiset johtaa maatamme! Eikö jo pitäisi tietää itänaapurin luotto!

Tässä lehdessä oli 24.9. artikkeli kaupungin energiansäästötoimista. Huvittavaa lukea luetteloa lähinnä kosmeettisista toimista. Säästötoimilla on pyrittävä ensi sijassa pitämään huoli, jotta kaikkien asukkaiden ei tarvitsisi kärsiä sähkökatkoista suurelta osin lähinnä viihtymiseen käytettyjen vierekkäisten uimahallien ja muiden pelihallien vuoksi.

JK

Putinin mobilisatsija onkin mogilisatsija eli ei liikekannallepano vaan hautaanpano venäläisen mustan huumorin mukaan.

IS. 24.9.

Ilotulitteiden käyttölupia ei pidä myöntää muulloin kuin uutena vuotena jos silloinkaan.

Vihainen

Vielä Suomessa voi kertoa Jumalasta lehtien palstoilla, kiitos KS ja Hannu Hurri. Perjantaina Lauri Johansson sai kertoa Yle 1:llä, että Jeesus on hänet pelastanut kuolemasta huumeisiin. Olkaamme kiitollisia, että vielä mahdollista.

On suorastaan liikuttavaa, kuinka insinöörit ja muut teknologiauskovaiset uskovat teknologian hoitavan pois ilmastonmuutoksesta aiheutuvat kriisit. Heiltä puuttuu niin paljon tietoa ja ymmärrystä siitä isosta kuvasta, joka koskee ilmastoa, ihmiskuntaa ja maapalloa.

Pieni yksityiskohta Hemsö-jutussa KS, Ukko B:n kohta 4: "tähänastisen toiminnan perusteella hyvin epätodennäköinen". Tarkoitetaan Bahamasaaria. Tuttua. Niin se oli sotakin eräässä tunnetussa jutussa 2017 epätodennäköinen, toisin kävi. Raha ratkaisee, muuttaa johtajien hienot suunnitelmat. Mikään ei ole varmaa.

Minä äänestän seuraavaksi sellaista puoluetta jonka mielestä oikeusvaltioperiaate ei aina ole esteenä Suomen kansan suojelemiseksi ja edun ajamiseksi.

Kyllä arvostusta löytyy. Suomalaisten palkkakärjessä on paljon duunareita, autokuskia F-ykkösissä, lätkän liikuttajaa siellä ja täällä sekä monta palkkakärkeen pyrkijää. Useimmat heistä eivät maksa verojaan Suomeen. Syyn tietää, kun katsoo progressiotaulukoita.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.