Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Suomen ns. metsänhoito järkyttävää, lähes aina avo- ja aukkohakkuita

Onko nyt tarkoitus vaivihkaa kasata Suomeen nuoria mieshenkilöitä Venäjältä? Näyttää aika pahalta... olisiko syytä sulkea jo rajat.

Äänestetään vaihtoon Paula Werning (sd.), Ville Kaunisto (kok) ja Sheikki Laakso (ps.), kun kansanedustajat laiminlyövät työnsä. Kissanristiäiset, kauppareissut ja pallopelit kiinnostavat enemmän. Ei jatkoon.

Suomi on oikeusvaltio, jossa hallitus noudattaa lakeja. Rajoja suljetaan lakien mukaisesti ja lakeja muutetaan siitä säädetyllä tavalla. Räksyttäjälauma ei tätä tajua, oppositiopoliitikot tietävät sen ja tekeytyvät ymmärtämättömiksi säilyttääkseen asemansa laumassa.

Suomen ns. metsänhoito järkyttävää, lähes aina avo- ja aukkohakkuita. Tärkeintä saada metsät taas hakkuukuntoon. Metsät enää vain sijoituskohteita.

Ei tarvitse olla nero arvatakseen sähkön hinnannousun heti kun sähköautoja alettiin myymään hieman enemmän.

Hoitajat olivat itse mukana suunnittelussa siirrossa Ratamoon, nyt valitetaan, miten nyt näin kävi?

Korialla lapset tekevät pahojaan ja sotkevat paikkoja kerrostalojen ja NS-talon ympäristössä. Illan hämärissä häiritään asukkaita. Huolehtikaa vanhemmat lapsenne ajoissa kotiin. Klo 21 on liian myöhäistä kouluikäisten juosta pitkin toisten pihoja.

Vihainen mummo

Sana Suomen kansalle: Ja muista Luojaasi nuoruudessasi, ennen kuin pahat päivät tulevat ja joutuvat ne vuodet, joista olet sanova: Nämä eivät minua miellytä.

Nyt heräsivät venäläiset, kun oma henki on vaarassa. Eipä ukrainalaisten henki paljon ole painanut. Putosiko Putinin kannatus kertaheitolla.

Eikö kukaan muista, että suurin katselijamäärä Kymiringille piti tulla Pietarista.

KJ

Jos Ratamon hoitsujen osaaminen on tasoa "meidän pitäisi periaatteessa osata elvyttää" mutta käytännön osaaminen lähes nolla, kannattaa todellakin vaihtaa alaa ja äkkiä! Ei tule turhia kuolemia!

Tornionmäen Lidlin molemmilla puolilla kulkee alikulkukäytävät, ei tarvitsisi aina toikkaroida ajotien yli suoraan autojen eteen. Laiskuus ei ole aina hyve.

Elimäen Liikenteen toimitilat Elimäellä. Eikö täältäkin voisi yksi bussi kuljettaa Veturiin ja Ratamoon, kuten muualtakin Kouvolasta. Ja ilmaiseksi kuskataan! Tuntuu epätasa-arvoiselta.

Pääministeri Marin ja sisäministeri Mikkonen, muuttakaa Venäjälle niin saamattomia olette viroissanne! Toimikaa, siitä teille palkka maksetaan! Suomalaisten suojelu NYT HETI!

Milloin on Käyrälammen laiturin avajaiset? Vielä ehtii uimaan! HYVÄ KOUVOLA!

Liian usein saa lukea, että koirat puree ihmisiä. Järkyttävää. Kai ne koirat lopetetaan aina. Puree kerran, puree toisenkin kerran. Ei ihmisille koiria, jotka ei kykene kouluttamaan niitä. Pihalle loukuttamaan, on järjetön teko. Antaa kyllä kuvan omistajasta. Tuomioita kiristettävä.