Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Ilman uimahallia jokainen pärjää tosipaikan tullessa

Hoitajilta on viety lakko-oikeus. Mitä Oulussa tapahtuu? Palkkaohjelma yksistään nostaa palkkoja yli 19%.

Ihmettelijä

Kemissä Punainen Risti käy lajittelemassa poistoon menevistä vihanneksista ja hedelmistä hyvät talteen. Ne jaetaan ruoka-apuna. Vinks vinks... Ottaisiko Kouvola tästä myös onkeensa. Tukityöllistettäville hyvä jobi. Tai pun. risti. Tai keksiikö joku jotain muuta?

Putin "pelasti" Itä-Ukrainan asukkaat tappamalla heidät, pommittamalla heidät, tuhoamalla rakennukset, yritykset, maatilat. Ja viemällä pari miljoonaa pakolla Venäjälle, myös lapsia. Aivan kuin Stalinin kyydityksissä. Kuka pelastaisi maailman Putinilta?

Venäjä kuulemma natisee liitoksistaan mutta EU repeää liitoksistaan.

"Olipa kerran pieni paha noita, känkkäränkkä nimeltään" jne. Olisimme kaikki suomalaiset voineet lyödä vetoa Nato-jäsenyytemme vastustajista: Turkki ja Unkari, mutta huonolla kertoimellahan näistä tällaisistä voittoja saa. Kun on itsestään selvä asia. Eli nämä känkkäränkkämiehet ajattelee ihan sitä omaa napaa, eikä välttämättä puolustusliiton kunniaa ja periaatteita. Toivotaan kuitenkin parasta!

Ilkkakuusaalt

Se vielä puuttui, joudumme elättämään venäläisiäkin! Hallituksella ei aikomustakaan aidan tekoon rajalle, ei kai kun haluavat kaikki tänne! Siitä puhuttu jo vuosi! Omiin juttuihinsa saavat päätökset tuota pikaa. Toteuttavat vain niitä! Vihreät määräävät, muut pelkäävät/tottelevat heitä! Myös viisumien kieltäminen heille ylivoimaista!

Donetskin ja Luhanskin johtajien kannattaa todella miettiä liittymistä Venäjään. Sehän antaa Venäjän johdon mukaan Venäjälle oikeuden käyttää ydinasetta näiden mielikuvitustasavaltojen alueella. Siinä viimeisetkin rauniot taitavat romahtaa.

Taas on kaupungin johtoryhmästä haku päällä muualle. Onko siellä enää ketään, joka ei ole hakenut muualle? Miksi kaikki haluavat pois???

Mikä on logiikka siinä, että mahdollisen energiakriisin toteutuessa kaupungin kaikki vierekkäin sijaitsevat uimahallit ovat avoinna ja kaikissa kodeissa samaan aikaan kärsitään kylmässä sähkökatkojen vuoksi. Ilman uimahallia jokainen pärjää tosipaikan tullessa. Onhan kyseessä suurimmaksi osaksi viihdeliikunta.

G

Hyvä Pirjo! Jatka vaan luontokuvien lähettämistä, ne ovat kauniita ja niistä tulee hyvä mieli. Jätetääs kukkahattutätien kommentit omaan arvoonsa!

Hyvä kirjoitus Pirjo Hokkanen! Miksi joidenkin pitää ilkeillä kaikesta. Minä pidän oravista ja oravakuvia voin katsella vaikka joka päivä.

Ei millään pahalla Pirjo, mutta voisit kuvata välillä muutakin kuin oravia. Kyllä luonnosta muitakin kohteita löytyy.

Poikotissako taas? Vai onko napakkani liian lyhyitä?

KS 28.9. haastattelu sairaanhoitajan työskentelystä. Norjassa perustuntipalkka 42, kyllä on Norjan kruunut ja eurot pahasti sekaisin!

Tehyn propagandaa!

Kun Norjan palkat ja vauraus otetaan vertailukohteeksi, tulisi ymmärtää etta mistä johtuu vauraus. Öljyllä Norja rikastui, valitettavasti Suomessa ei öljyä pumpata. Aika näyttää, mihin suuntaan öljytulot kallistuvat. KS 28.9.

Turha verrata palkkoja Norjan tasoon. Siellä kaikilla on paremmat palkat! Norja on rikas maa toisin kuin konkurssikypsä Suomi.

Roskaaminen on tainnut tulla tavaksi monelle, joka harmittaa. Ehdotukseni olisi, että voisivatko koululaiset käyttää yhden liikuntatunnin kuukaudessa ja kerätä roskia yhdessä. Oppia ikä kaikki ja luonto kiittää!

Onko Kouvolassa mikään pieleen mennyt hanke tai asia missä Larikka ei olisi ollut mestaroimassa? Tällainen vallanhimo ja osaamattomuus on veronmaksajalle kallista!

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.