Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Järjetön palkankorotus hoitajille! Ja veronkorotuksia tulee sitten näiden takia!

Tiesittekö, että jos lähetät Postin kautta paketin, sitä ei toimiteta perille, ellei laita sähköiseen järjestelmään vastaanottajan puhelinnumeroa? Saapumisilmoitusta ei laiteta, vaikka osoitetiedot ovat oikein ja vaikka puhelinnumero olisi paketin päällä. Postissa ei lueta eikä kirjoitella paperisia saapumisilmoituksia enää.

Mm. Puolustusvoimien ylipäällikön ja Supon päällikön mukaan Suomeen ei kohdistu välitöntä turvallisuusuhkaa. Venäläisiltä pääsy Suomeen torpattiin vastalauseena Putinin toimille. Turvallisuusuhan oppositio veti hihasta päästäkseen syyttämään hallitusta maan turvallisuudesta piittaamattomuudesta. Noloa ja vaarallista!

Kouvola, miksi tunaroit? Mennyt hyvä sairaala ja paljon muutakin. Rakennuksia päästetään purkukuntoon. Pienen piirin takiako pitää lähes kaikki pilata?

Järjetön palkankorotus hoitajille! Ja veronkorotuksia tulee sitten näiden takia! Lähihoitajakin on kuitenkin vain amiksen käynyt.

Jokaisessa kerrostalossa on kuntoportaat. Lisäksi mäelle voi nousta yhtä tehokkaasti polkua kuin portaita pitkin. Mutta, jos on turhaa rahaa, voi mäen rinteeseen rakentaa vaikka pelkkiä kaiteita.

Eivät tainneet hoitajajärjestöjen rouvat täysin ymmärtää mitä tulivat sopineeksi. Eivät ainakaan osaa vastata toimittajien kysymyksiin palkkaprosenteista – vai oliko se nyt prosenttiyksikkö.

Nyt olisi kiva, jos uusi ulkoilureitti Käyrälammelta Paaskoskelle pidettäisiin talvella aurattuna kävelijöille. Hiihtäjille riittää kyllä latuja.

Kouvolan päättäjät elää kuin laulussa Rikas mies jos oisin. Tehdään 90 donan rappusia jotka ei johda minnekään! Onneksi se pikkupalomies putosi eduskunnasta, ettei saa enää pahemmin koko maan asioita rempalleen. Ja kaupungin johtajatar säestää.

Mies Sippolasta

Muut ihmiset tekevät tarvittaessa suojelutyötä. Hoitajille se on edelleen "pakkotyötä". Älkää nyt enää viitsikö!

On surkuhupaisaa seurata eri uskontojen toistensa mollaamista. Lääkärinkin diagnoosin mukaan hänen uskonsa ja uskomuksensa on ainoa oikea. Se löytyi.

Pentti Salin

Asiassa kuin asiassa, jos et tiedä koko totuutta, ole hiljaa.