Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Laittakaapa nyt jäitä hattuun niiden yritystonttihaaveiden kanssa

Nyt saatiin pohjat: Kaasuputkien sabotointi Tanskan ja Ruotsin vesillä aiheutui Suomen hallituksen ymmärrys- ja ennakointikyvyttömyydestä. Pankaapa laumassaräksyttäjät paremmaksi!

Huomattavaa sähkön säästöä saisi liikkeiden mainosvalojen säätelyllä, eikä se aiheuttaisi vilua eikä nälkää kenellekään.

Hyvin sanottu. Virolaisen Postimees-lehden toimittaja kysyi Niinistöltä, miten Suomen ydinvoimalat ovat suojattuja Venäjän sabotaasilta. Uskon, että Suomen viranomaiset ottavat kaikin tavoin riskit huomioon. Tietysti tuossa on Pietarikin aika lähellä, jos jotakin sattuu ja uskon, että sekin osataan katsoa.

Kouvolan tilanne käy vain tukalammaksi. Sairaanhoitajain uusi palkkajärjestelmä nostaa "Hyvinvointialueen" kustannuksia, joista pääosa nostaa Kouvolan maksuosuutta, todella korkeiksi.

JK

Venäläisille ei turvapaikkoja, EI, EI, EI. Venäjä tarvitsee omaa kansaansa. Me emme heitä tarvitse. Vastaanottokeskuksiin kuuluu vain sotaa pakenevat. Pelkurit ja karkurit ei. Mitäs tukivat hullua johtajaansa. Ovat osallisia myös välillisesti Ukrainan tilanteeseen. Palautukset käyntiin.

Tony Gilroy! Vastaavana tuottajana pystyt varmasti parempaan kuin suttuiseen avaruusvakoilutrillerisarjaan jossain päin Tähtien Sotaa. Skarppaa nyt hyvä mies!

Millä hinnalla Kouvolan kaupunki ostaa energiaa KSS Energia oy:ltä, olisipa hyvä julkaista!

Tieto

Minua alkaa vahvasti epäilyttää onko Krista Mikkonen (vihr.) ja Paula Werning (sd.) Suomen vai Venäjän kansanedustajia?

Minä niin toivon, että Vihreät ei pääse hallitusvastuuseen ensi kevään eduskuntavaalien jälkeen. Ehkä olen hieman konservatiivinen.

Ilkka Sarpola

Venäjä aloittanut sodan ja uhkailee pieniä naapurivaltioita. Nyt jäämässä häviölle Ukrainassa. Uhkaa käyttää ydinaseita. Moskova ei kaukana Ukrainan rajalta. Ukrainalle järeämpiä aseita. Venäläisten ja Putin kannattajien tunnettava mistä on kysymys. Muuten sota ei lopu.

On se hyvä, kun jotkut vie styroxia jätekeräyspisteelle! Minä otan ne sieltä ja heitän keskuslämmityskattilaan, antaa lämpöä tähän kalliin sähkön maailmaan...

Nyt kun hoitajat saivat pyytämänsä palkankorotukset, niin nyt heti myös kaikki muut alat perässä vaatimaan palkkojen korotukset! Koska tarvetta todellakin on täällä alipalkatussa iki-ihanassa Suomessa. Työnantajat katsokaas peiliin ja varautukaa.

Täysin käsittämätöntä, jos näkee suden, niin heti pitää ilmoittaa johonkin... Itse en ilmoita mihinkään, jos näen...

Mitä valitatte ihmispoloiset. Olemme saaneet itsellemme "Amerikan mallin". Talous ja yhteiskuntapolitiikka kokonaisuudessaan. Tämä on kokoomuksen ihannevaltio nyt. Kouvola on kärjessä tämän täyden katastrofin luomisessa! Ottakaa kunnia tästä urotyöstä ja hyppikää riemusta. Tavoitteenne on saavutettu. Ei siinä muilla ole ollut kuin maksaa laskut.

Että sellaisia talousneroja!

Nyt alkaa kuntien yhdistyessä annettu lupaus täyttyä. Jaala ja Elimäki saavat lääkärin vastaanotot ja lab-palvelut. Muilla 4:llä jo onkin.

Kuntoportaat ja muut ulkoilureitit on hyvä satsaus ihmisten hyvinvointiin. Kiitos siitä!

Laittakaapa nyt jäitä hattuun niiden yritystonttihaaveiden kanssa. Maailman tilanne on sen verran kriittinen ja hyvinvointialueet vasta tulossa. Hankkeissa edelleen kouluja, päiväkoteja – perusasiat pitää olla kunnossa ennen muita haaveita. Ei sinne RRT-alueellekaan tunkua ole.

Ei energia yksin ole markkinahinnoiteltu. Kaikki hintakäsitys on täysin irrotettu tuotantokustannuksesta. Tämän talousmallin mukaan "arvo" määräytyy markkinoilla esim. korkein pörssihinta. Se sitten nyljetään meiltä kuluttajilta surutta. Tämän olemme vaaleissa valinneet. Oikeiston ihannevaltion ikuisesti?

Kouvola sulkee 6 leikkipaikkaa... Äly hoi kun saadaan lapset pois niin voidaan tehdä narkkareille piikityshuoneet puistoon. Sitten voi pöllyssä kiikutella ilman lapsien ääniä. Taivastella.

Tehy taisi tehdä lakkoilullaan huonon palveluksen alalle, rähinällä tuli samat korotukset kuin muille ilman sitä. Mites nousee lähihoitajien palkat, siitä ei puhuta mitään. Rytkönen saa palkkaa 5-kertaisesti hoitajiin nähden!

Onnea Hellin Toivonen 100 v, kunnioitettava ikä, hattua nostan.

"Joka luulee olevansa jotakin, vaikka ei ole mitään, pettää itseään. Kukin tutkikoon vain omia tekojaan". Paavalin kirjeestä galatalaisille 6:3-4a Tämä 28.9. ollut Päivän sana kolahti minuun liian usein oikeassa olevaan.

Mitä tapahtuu harjuluonnolle, kun sinne tulee frisbeegolfrata! Pintakasvusto katoaa? Mitä sen jälkeen?

Ei tarvitse Kouvot uutta monitoimihallia! Miesten 500 ja Naisten 300 katsojaa mahtuu oikein hyvin Manskarille!

Penkkiurheilija

Juuri niin, Kouvolan lähiön jokaisessa kerrostalossa on kuntoportaat, juoskaa niitä ylös ja alas ja taas ylös! Kunto kasvaa Manskin mummoilla ja papoilla ja rahaa veronmaksajilta säästyy!