Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kenen mielestä Kymsoten keskitetty ajanvaraus on onnistunut?

Hyvä, että Kouvolan Urheiluakatemian toiminta kehittyy ja tulee urheilulukio. Olisiko Niemen ja Mäkipaakkasen ensin huolehdittava siitä, että Kouvolan omille SM-tason urheilijoille turvataan riittävät harjoittelumahdollisuudet kaupungin omilla lähes tyhjillä liikuntapaikoilla? Vaikeaa tuntuu olevan käsitellä eri urheilulajeja tasapuolisesti!

Asemakylän sakki on huono historiassa. Kuusankosken kauppala rakensi kiviportaita sairaalalle johtavalle polulle 60-luvun alussa, kun Kouvolan kokoomus äänesti kotkankommarien kanssa keskussairaalan paikaksi Kotkan.

Saatiinpa Hemsö-kaupasta ensimmäinen kokoomuslainen demarien selän taakse luikahdus. Kokoomus ei koskaan vastaa tekemisistään. Se innolla leikkaa, keskittää, sulkee ja yksityistää. Kritiikkiin kuittaillaan toisten selän takaa, ongelmien tai tappioiden tullen siirrytään syyttäjien eturiviin.

Terveyskeskuspalveluja ylläpidetään verovaroin. Kertokaa miten ihmeessä saa varattua ajan, kun puheluihin ei vastata?

RUUHKA 3 PÄIVÄÄ

Maanantaina klo 17 uutisissa esiintyneen Putinin olemuksesta huokui kylmäverinen, tunteeton murhaaja!

Kenen mielestä Kymsoten keskitetty ajanvaraus on onnistunut? Oi, niitä aikoja kun jokaisella terveyskeskuksella oli oma ajanvaraus.

ELIMÄKI-KORIA

Vauva tulossa, talous kunnossa? Eli ei 3–4 lasta, jos ei pysty hoitamaan. Ei kai ole tarkoitus että yhteiskunta elättää?

Onko nyt niin että meidän pitää kodeissamme säästää sähköä, mutta sinä voit ajella sähköautollasi huoletta ?

Milloinkahan Witting loikkaa persuihin? Tuntuu olevan kaikessa kokoomuksen kantaa vastaan ja persujen puolesta.

Nyt tarkkana uimahallisäästöissä! Kuusankoski 553 358, Inkeroinen 375 081 v. -22.

NV

Jospa 25 miljoonan sijaan otettaisiin yritystontteja VAIN 22 miljoonalla, niin voitaisiin pitää hallit auki talvellakin.

Eiköhän Kouvolan olisi syytä pistää jäihin kaikki pakolliseen toimintaan kuulumattomat investoinnit. Ensi vuonna kaupungin verotulot putoavat n. 60 %, kun kunnallisvero putoaa 21,25 %:sta 8,61 %:iin. Kun kaupungin johtajien työt puolittuvat hyvinvointialueisiin siirtymisen takia, olisi myös johdin palkkoja tarkistettava alaspäin työmäärän vähenemisen vuoksi. Näinhän tehdään myös yritystoiminnassa, kun työ vähenee, myös palkka pienenee.

Kiitollisia voitais olla, kun näinkin hyvin on asiat. Mitä tuleman pitää, sen Herra yksin tietää. Päivän sana oli, heittäkää kaikki murheenne Hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen.

M-R S

Miten säästöt kohdistuvat kaupungin tytäryhtiöiden hallinnoimiin liikuntapaikkoihin, esim. Inkeroisten jäähalli, Kuusankosken tennishalli jne. Voisiko liikuntatoimenjohto selvittää näiden liikuntapaikkojen toimintaa, hallintoa, tarvetta, kuluja jne.