Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kiitos Kouvolan kaupungille ulkoilureittien kehittämisestä ja hyvästä kunnossapidosta

Kiitos Kouvolan kaupungille ulkoilureittien kehittämisestä ja hyvästä kunnossapidosta. Valittajia riittää aina, mutta juna kulkee. Tsemppiä päättäjät – yhdessä!

Esteettömät uimahallit pidettäkööt auki. Ne sopii kuitenkin aina kaikille. Inkeroinen ja Valkeala. On paljon ihmisiä, joiden ainoa liikuntamuoto on vedessä liikkuminen. Polvi-, lonkka- yms. ongelmat.

Lienee kohtuullista edellyttää viisautta kaupungilta missä säästetään ja missä ei. Ahneus tuhoaa lopulta kaiken kun sen annetaan hallita.

Jos kaupunki aikoo talvella lämmittää TURHUUDEN TURHUUTTA TYHJÄÄ MANSKIA niin silloin on myös oltava KAIKKI uimahallitkin auki näissä sähkön säästötalkoissa! Juuri niin terveys edellä!

Vuonna 1994 Venäjä ja USA antoivat Moskovassa Ukrainalle turvatakuut ja lupasivat kunnioittaa sen rajoja. Sopimus tehtiin vastineeksi siitä, että Ukraina suostui luopumaan ydinaseistaan. Sopimusta pidettiin aseriisunnan riemuvoittona. Ukraina teki minkä sopi. USA toimii hidastellen sopimuksen suuntaan, mutta Venäjä tuhoaa Ukrainaa täysin vastoin omia sitoumuksiaan.

EU, näpit irti Suomen metsistä!

Nyt tuli mitta täyteen tossa uimahallijupakassa. Miksi aina Inkeroinen on liipaisimella? Kaupungin paras ja viimeisemmäksi remontoitu uimahalli, miksi pitää sulkea? Mihin voin palauttaa e-passilla olevat rahani, kun niitä ei voi Inkeroisissa käyttää?

Ilppo Korhonen

Melkoista sattumaa, että Kouvolan uimahallin ja jäähallin viikoittainen kävijämäärä on täsmälleen sama? Kävijämäärät ovat melko vaatimattomia kun huomioidaan kävijät/tunti? Varsinkin jäähallissa on sama aktiivinen käyttäjäryhmä joka harjoittelee päivittäin. Missä koululaiset? Ai, niin sisäinen laskutus, ei ole rahaa käyttää?

Kouvojen toiminnanjohtaja huomasi vajoaman jo aikaisemmin syksyllä? Olisiko ollut syytä ilmoittaa asiasta, vaikka liikuntapäällikölle, liikuntapaikkapäällikölle tai liikuntapaikkamestarille tai tilapalvelun päälliköille?

Hurjia ovat nuo Kouvolan esittelemät suunnitelmat – suuri uimahalli, suuri päiväkoti, suuri koulu ja nyt viimeisin suuri monitoimihalli. Kaiken tämän rinnalla ollaan sulkemassa liikuntapaikkoja energian suuren hinnan takia – yhtälö ei oikein pelaa. Rahaa ei vain ole kaikkeen!

Talousjohtoa aiheetta mollaavilla poliitikoilla itsellään on peiliin katsomisen paikka. Karut faktat on tuotu esiin toistuvasti mutta vaadittavien välttämättömien leikkauspäätösten sijaan vaan suunnitellaan entistä utopistisempia hankkeita.

Kouvolan sydämeen suunniteltu suuri monitoimihalli tulisi todella tarpeeseen. Nykyiset tilat kaupungin laidalla ovat ahtaat ja ankeat tehtaan tiloissa toimivat "Klupit" eivät ole tätä päivää. Näin saadaan keskustaan tarpeellinen koko kaupungin toimintakeskus.

JK

En ymmärrä mitä miettimistä on siinä, että lähinnä viihdekäytössä olevat liikuntatilat suljetaan talven ajaksi. Siihen ei kukaan kuole, mutta kylmät kodit saattavat olla riskitekijä. Käyttäkää nyt kerrankin järkeä.

JK

Kymsoten ajanvaraus ei toimi, turha kuunnella viestiä että teitä palvellaan kohta, meillä on ruuhkaa... Tehkää jotain, nyt jonotin 15 min, ei tullut edes takaisinsoittomahdollisuutta.

Olisko jo aika Kouvolan päättäjien lopettaa tuo järjetön rahanmenon suunnittelu ja suunnitella, miten täällä ihmiset pysyy hengissä tässä maailmantilanteessa? Sieltä voisi lopettaa nuo suuruudenhullujen virat ja nopeasti.

Jos kiinteistöhuolto "unohtaa" virallisen liputuspäivänkin?!

Suomi valmistaa aseita? Ei nykysotaa ritsoilla käydä! Po. ohjuksia ja niiden torjuntaan systeemit. Myöskin tarkkana ketä rajasta tulee yli, kyllä syyt löydetään tarvittaessa. Hövelin päivät pitää olla ohi.

SmL

Arvaa kuka: sotarikoksia tehtaileva fasistinen terroristivaltio.

Mitkä ovat kaupungin tehtävät? Ovatko valtuutetut selvillä siitä? Tänne veronmaksajille välittyy kuva, että täällä panostetaan vain kaikenlaiseen rakentamiseen.

Hienoa Ariful! Kyllä olisi monella syytä ottaa oppia sinnikkyydestäsi, mikä upeasti palkittu! Onnea jatkossakin Sinulle!