Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Uimahalleista kiinni ne joissa vähiten kävijöitä eli taitaa olla Valkeala ja Inkeroinen

S. Taavitsainen: Vajaakuntoiseksi leimaaminen syrjäyttää, ei työttömyys! 100% tukityö on cv:ssä miinus. Tarvitaan syrjinnän poistoa, ei tempputöitä!

Kiitos Kurre että olit jälkeen foorumilla. Toivottavasti pähkinät maistuivat! Toit piristystä ainakin kahden mummelin päivään.

Kuusaan uimahalli lämmittää yhtä saunaa per puoli, sähkönsäästöäkö? Kymsote polttaa taas Poksissa joka kerroksessa käytävävaloja yötä päivää, kuka säästää ja mitä? Kenelle hyöty tulee jos hallissa lämmitetään vain yhtä saunaa, entä Poksin valaistus kuka hyötyy?

Nyt jäitä hattuun Kouvolan päättäjät että monitoimihalli! Mennään nyt näillä mitä vielä on. Liikutaan luonnossa niin kesällä, kuin talvella! Et hyvää päivää!

Uimahalli suojelukohteen päälle, vuokra-asuntoja liiketalon päälle, monitoimihalli urheilukentän päälle. Kaikki (lisä)kustannuksista piittaamatta. Ahdasta on isossa Kouvolassa vai onko sittenkin vain tyhjää joittenkin korvien väleissä.

Miksi Kouvolan ulkoilureittien opasteviitoissa ei ole merkitty matkan pituutta viitassa mainittuun kohteeseen? Ei uskalla lähteä kulkemaan, kun ei tiedä matkan pituutta. Aloittakaa parannus Käyrälammen reitin viitoista.

Hei sinä kävelijä, pyöräilijät eivät ole ajatuksenlukioita kun sinunlaiset ottaa niitä sivuaskeleita ja törttöilee siellä tiellä. Itsesuojeluvaisto on tarpeen liikkuessa.

Pyöräilijä

Mitenkäs hintojen korotukset näkyvät liigakiekkoa pelaavan KooKoon maksuissa? Sehän taitaa olla osakeyhtiö, joten siinä onkin päälliköillä pulmaa kerrakseen? Kohdellaanko kaikkia yrityksiä tasapuolisesti? Pääasia että lasten ja nuorten liikunta on mahdollista. Hyypiä-areena on kaupungin tytäryhtiö, kuka maksaa sähköt?

Ei mennyt Putinin eikä Stalinin synttärit hyvin , oli vastoinkäymisiä.

Kyllä rakennetaan raitteja, reittejä ja portaita toiveiden mukaan, hinnasta viis. Elimäellekin asukkaat toivovat kuntoportaat ja edes kuntopolkujen kunnostusta.

Aktiiviliikkuja

Aukkohakkuita asuinalueille? Vieläkin puut pois valon edestä – vaatimuksia kaupungille. Eikö kunnon metsiköitä saa olla? Miksi pitää olla ankean avaraa?

Kouvolassa hienoja kaupunkimetsiä. Nyt ne käydään läpi hakkuilla.Toivottavasti käsitellään niin että peittävyys säilyy eikä tule avaria puistikoita.

Uimahalleista kiinni ne joissa vähiten kävijöitä eli taitaa olla Valkeala ja Inkeroinen.

Juuri niin. Kokoomus on kaksinaamaisin jopa niin ,että pettää itseäänkin! Hemsö-monitoimihalli samaa skeidaa eri paketissa. Pura ja rakenna kyllä mie maksan?

Veronmaksaja

STT:n uutinen kertoi, että pölyttäjien kanta on meillä kohtalainen. Voisimme hyvinkin ihailla voikukkia nurmikolla niitten poistrimmauksen sijaan.

Kyllä nyt hiertää Kuusaan kuntoportaat. Miksi Palomäen portaat rakennettiin jos mäet voi kävellä tai juosta ilman portaita?

Onko Kouvolaan valittu jo porraspäällikkö porrasvastaava ja huoltoryhmä, kuinka kalliiksi tämä porrashömppä mahtaa tulla?

Kuntoportaiden käyttöä suosittelisin ylipainoisille, joita on Suomessa ihan liian paljon.

ALV

Ketä kiinnostaa ns. pikkujulkkisten elämäkertakirjat joita ilmestyy lähes päivittäin.

ALV

Nyt riittää liikuntavammaisten uintipaikkojen lopettaminen! Meiltä on viety jo kaksi hallia (Haanojan ja Korian halli). Miksi meiltä viedään ne vähäsetkin paikat missä voidaan liikuntaa harrastaa ja meidän, jotka asutaan ulkopuolella isompia keskuksia, pitää aina kulkea pitkä matka päästäksemme palveluiden luo? Matka toisinpäin on yhtä pitkä, mutta meille liikuntavammaisille matka on vielä hankalampi.

Sammutetaan katuvaloista joka toinen koko Suomesta, tulee huima säästö. Silti näkee hyvin.

Nuukajussi

Ei Korian portaita ole tehty vain kuntoportaiksi, vaan jotta parkkipaikalta pääsisi hyvin Kymijoen rantaan. Ne korvaavat aiemmat portaat, jotka purettiin ennen asuntomessuja.

Ilkka

Jos pitäisi veikata, niin monitoimihallia myydään meille ulkopuolisella sijoittajalla, mutta lopulta esitetään rakennetavaksi kaupungin investointina.

Miten kaupunki arvioi, että ulkopuolinen sijoittaja tyytyisi monitoimihallissa 300 000€ pääomatuottoon, kun kaupungin sisäisen vuokran laskennassa pääomalle lasketaan 1100 000€? Kuka kattaa tuon 800 000€?