Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Vaaditaanko tältä pullamössösukupolvelta enää yhtään mitään, ettei ne vaan pahota mieltään?

Paljonkohan hallitukselle on maksettu että ne vie meidät "kahinaan" Venäjää vastaan?

Lahti – ympäristökaupunki? Hah! En lesoilis noilla ympäristöä tuhoavilla ja yks.autoilua edistävillä tieremonteilla!

Eikö Suomesta löytynyt lakutehtaaseen laitevalmistajaa? Suomilakua ulkolaisilla koneilla. Pitänee sitten alkaa ostaa ulkolaista lakua.

Tiesithän, että Kymsoten terveysasemien ajanvaraus palvelee arkisin klo 7–18 ja takaisinsoitto mahdollista vain klo 8–12 välisenä aikana?

Soteuudistuksen jälkeen kunnallisveron tuotto (nykyisin 21,25) laskee 8,61%:iin. Mielestäni esim. kaupunginjohtajan palkka pitäisi laskea suhteessa saman verran, koska hänen vastuitataan siirtyy hyvinvointialueen johtajalle.

Kaino kysymys: Pelataanko KPL:n ottelutkin siellä monitoimihallissa, kun se rakennetaan keskustan valmiille stadionille?

Sieppari

Tykkimäki Resortin 45-paikkaisella matkailuvaunualueella valaisevat illan pimeydessä lukuisat pikkuvalot täysin tyhjää kenttää. Voisiko tässä säästää nyt sesongin ulkopuolella ?

Eiköhän se pitäisi painostaa nuoria ihmisiä töihin eikä eläkeikäisiä! Kukas ne nuoret elättää kun vanhat kuolee työn ääreen? Vaaditaanko tältä pullamössösukupolvelta enää yhtään mitään, ettei ne vaan pahota mieltään!

Kyllä on sitten järkyttävä uutinen kun Sarasvuo myy Teslansa kyllä maailma ei ole sen jälkeen enää entisensä.

Turkin presidentistä on tullut Putinin uusin puudeli, joka on saanut timanttipannan kaulaansa.

Onhan keskusta myös yksi Kouvolan taajamista, onhan? Jos nuo pikkiriikkiset tähtituikut viedään Elimäeltä, niin kyllä vastaavasti Manskilta ja muilta keskustan kaduilta sammuvat myös imagovalot! Niissä sitä säästöä tulee.

Vihreät ovat tuhonneet Saksan talouden. Onko Suomella sama kohtalo edessä?

Spectator

Aivan oikein, että kuntalaiset valittaa hallinto-oikeuteen koska se on nähty kuinka itsevaltaista kaupungin toiminta on, kun ei kuunnella kuntalaisia.