Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Rakentakaa nyt kiireesti Manskille katto, muutama tuhat neliötä ja keskelle näkötorni, jonne johtaa tietysti kuntoportaat, joissa on tietysti hienot kaiteet

Ennen viime suursotaa Euroopan mantereella oli 14 puolueetonta pikkuvaltiota. Suomi yksi niistä. Ruotsia ja Sveitsiä lukuun ottamatta jokaiseen hyökättiin heti sodan alussa. Mainitut kaksi valtiota eivät riitä todistamaan puolueettomuuden hyödyllisyydestä.

Paavo Lipponen on maailman kallispalkkaisin putkimies.

Putin tietää päiviensä vähenevän ja haluaa nyt kaikki samaan hautaan kanssaan. Haluammeko me samaan hautaan Putinin kanssa?

Mitä Kiina enää sillä pienellä maapläntillä tekee? Omaakin maata on vaikka kuinka paljon. Suuruuden mittakin voi olla muualla.

Jokaisessa kaupungissa on keskusta (paitsi Espoo) ja ympäröivät taajamat. Itse asun taajamassa ja lähden erittäin mielelläni katsomaan keskustan jouluvaloja!

Uuden urheilutalon paikka on ehdottomasti vanhan yhteiskoulun tontilla. Teatteritalo sen sijaan pitää rakentaa yksityisillä varoilla ja kaikille kuntalaisille tasapuoliseen paikkaan vaikka RRT-alueelle, ei keskustaan.

Kyllä on sininen pohja KS:n kuvien teksteissä surkean epäselvää. En viitsi tavailla tekstiä ku pitää arvailla minuuttitolkulla mikä kirjain kyseessä.

VAARI

Rakentakaa nyt kiireesti Manskille katto, muutama tuhat neliötä ja keskelle näkötorni, jonne johtaa tietysti kuntoportaat, joissa on tietysti hienot kaiteet. Ja ennen kaikkea muistakaa lämmitys, muutenhan meidän on kylmä "ulkoilla", kun tulemme ulos koloistamme! Eihän ole liikaa pyydetty?