Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kouvolassa on koko sen olemassaolon aikana ollut kissanhännän veto liitettyjen kuntien kanssa

Miksi nuo VT15–Valkealanväylän liittymät on taas sellaisilla kuopilla, että akselit irtoo? Piip asfaltin laatutyötä.

MattiEsko

Valkealan uimahallin pitäisi olla auki koko talven, koska on esteetön! Keväällä liian pitkä matka 40 km Inkeroisiin. Liikuntaelinsairaat saavat kärsiä eli juuri ne, jotka tarvitsevat uimista pitääkseen kuntoa yllä.

PIELEEN MENI

Sammuttakaa Anjalankosken alueelta kaikki valot niin tulee säästöä lisää.

haisuli

Ai Kuusankosken kirjaston sulkemista harkitaan energian säästön perusteella, mitä vielä, samalla voisi sulkea Kouvolan kaupungin talon sekä päättäjiltä on jo lamput päästä sammuneetkin

Tuskinpa Inkeroisten uimahalli aukeaa enää koskaan. Eikös ne kerrostalojen purkajat kylällä voisi hoitaa sen samalla.

Voi Kookoo. Pistäkää pojat bussiin kotiottelupäivänä ja ajelemaan vähän ympäri maakuntaa ja illaksi hallille jos tulis kotivoitto kun on vähän ajeltu ensin bussin kyydissä.

aina kannattaa yrittää

Kouvolassa on koko sen olemassaolon aikana ollut kissanhännän veto liitettyjen kuntien kanssa. Yhteen hiileen puhaltaminen on ollut utopiaa – omaan napaan tuijottaminen (keskusta) on ollut silmiinpistävä. Liitetyt kunnat ovat välttämätön paha Kouvolan keskustalle ja niitä voidaan "rangaista".

Kannattaisikohan laittaa Kouvolan Lumon-Areena kiinni energiasäästötalkoissa. Ainakin KooKoon kotiotteluiden tulosten perusteella.

Naisleijonat Mustosen johdolla mitaleille ja jopa MM lähellä. Uuden valmentajan luvalla tähtipelaaja kesken kisojen hääpippaloihin. Ei rotia. Lopputulos katastrofi. Lähellä tippuminen B-sarjaan. Auktoriteetti?

Herra47s

Todella vaarallista meille kouvolalaisille. Selvät tekstit määräyksistä ja säännöistä kaikuvat tyhjille seinille. Kaupunginhallituksen puheenjohtajan kirjoitus 21.10. on selvää ja ymmärrettävää tekstiä mutta ei vaan mene jakeluun, todella ihmeellistä.

APUA

Autoilija hoi! Vältä vaaratilanne ja soita torvea jokaista jalankulkijaa lähestyessä, kun eivät sivuaskelineen osaa näköjään huomioida muita tienkäyttäjiä ilman äänimerkkejä.

Eihän sitä pyöränkelloa voi käyttää, kun se on niin kamalan noloa, että ihan hävettää.

Uskomatonta, pöyristyttävää jne, että venäläisille vielä tässä maailmantilanteessa myydään Suomesta kiinteistöjä tai yleensäkään mitään, kuten Kankaanpään entinen vanhainkoti! Hulluutta!

Säästöä tulee, kun vt. kaupunginjohtajan virka lakkautetaan heti ja Toikan palkka puolitetaan, koska kaikki muuttuu ens vuoden alusta, naurettavaa ollutkin tähän asti majakka ja perävaunu, vai osaamattomuus.

Kouvolan on aloittava heti lomautusten suunnittelu. Sekä nykyinen säästötilanne että varsinkin ensi vuonna aloittava hyvinvointialue suorastaan pakottaa siihen. Pahimmassa tapauksessa on edessä väen vähentäminen eli irtisanomiset.

Onko Kouvolalla mitään kehittymisen näkymiä, kun vuosikausia tärkein asia on ollut Kuusaan petonipylväät? Uusin jauhamisen aihe kuntoportaat. Luulisi että ykkösaihe olisi lisää veronmaksajia Kaupunkiin.

SmL

Ennakointia on sekin, ettei pyörätiellä alunperinkään kävellä neljä rinnakkain, reunimmaisena tietenkin se jokapuolelle sinkoileva koira.

Inkeroisten uimahalli on kiinni vain 2 kk. Marraskuun alusta uuden vuoden alkuun. Ei pitäisi kellekään olla katastrofi, ja siinä on itsenäisyyspäivää ja joulun pyhiä välissä. Iloa niistä!

Säästötalkoot!

Hyvä kirjoitus hallituksen puheenjohtajalta. Kokouksissa istutaan palkkion ja kivojen some-kuvien takia. Sitten ollaan yllättyneitä kun ei kuunnella/ymmärretä mitä sanotaan.

Kaunisto sanoo että voisi hyväksyä alijäämäisen budjetin "tämän poikkeuksellisen talven ajan". KS 21.10. Entäpä jos näitä poikkeuksellisia talvia, pahempiakin ehkä, tulisi lisää. Naapurin isäntä kutsuu meitä natseiksi, ei taida olla ystävälliset ajatukset meitä kohtaan. Siis nuori kansanedustaja, pitäisikö asioita ajatella vähän pidemmälle kuin yksi talvi kerrallaan.

Olipa jollain napakoitsijalla leikannut: "Kouvolan taivaallisen aukion kuivasatama". Kiitos aamunaurusta.

Suomen presidentin Sauli Niinistön lausuman mukaan Suomi hakee Nato jäsenyyttä yhdessä Ruotsin kanssa. Se on selvääkin selvempi tapa. Ei pidä suostua Turkin vaatimuksiin jäättä Ruotsin liittyminen hamaan tulevaisuuteen rikkoen pohjoismaiden yhtenäisyys!

Virkamiesten päätös hallien sulkemisesta oli tasapuolinen ja järkevä. Mutta yhden yön jälkeen aletaan taas veivaamaan asioita ja muuttamaan päätöstä. Ensin suureen ääneen kerrotaan, että virkamiehet päättää. Mutta ei. Kouvolassa on kyllä Suomen surkeimmat päättäjät. Mikä näitä oikein vaivaa, hävettää olla kouvolalainen.

Liikuntapäällikön touhu vaikuttaa kovin haparoivalta tavallisen tallaajan silmin. Mikäs on haparoidessa, kun ei ole omat rahat kyseessä. Tonni tai sata tonnia sinne tänne ei tietysti jäähallin maksujärjestelyissä ole niin iso juttu. Selkeyttä touhuun!