Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Jos jokin pilaa raikkaassa syysilmassa ulkoilun niin lehtipuhallin

Jos jokin pilaa melkein joka ikisen raikkaassa syysilmassa ulkoilun niin se on lehtipuhallin. Aina jollain kulmalla laulaa ja saastuttaa!

Elämme globaalissa avoimessa ryöstötaloudessa! Kuka ryöstää ketä? Megarikkaat oligarg-plutokraatit keskiluokkaa ja köyhiä. Myös pienet valtiot, kuten Suomi, on kupattu lujasti miinukselle.

Antiglobalisti

Hieno juttu, että Kouvolaan perustetaan luonnonkukkaniittyjä!

Nyt tiedämme, että pientalojen lämmitykseen on viisasta järjestää sähkön rinnalle toisia menetelmiä. Puun ja pelletin hyödyntäminen on järkevää. Ilmastoaktivistit saisivat mennä Moskovaan Ukrainassa meneillään olevan ilmaston ja maan massiivisen myrkyttämisen lopettamiseksi.

SDP:n Sanna on tervetullut hirviporukan saunailtaan koska puolustaa Suomen metsätaloutta. Kepu ei tee mitään. Vihreät ja vasemmisto haluaa tuhota metsäyrittämisen maastamme.

Isänpäivän lähestyessä toivoisin isien ja isoisien miettivän omaa käytöstään lapsiaan ja lapsenlapsiaan kohtaan. Haluatko aidosti sinut muistettavan epäoikeudenmukaisena, jopa ilkeänä? Miksi kaikki eivät kelpaa, kehutaan ja suositaan lempilapsenlasta vaikka tämä tekee toistuvasti mitä tahansa hölmöä, laitonta tms. Elämässään eteenpäin pyrkivät ja omista asioista huolehtivat ovat ilmaa, miksi? Eivätkö kaikki ole arvokkaita omina itsenään? Onko mahdollista kohdella ihmisiä tasa-arvoisesti? Jos toivot arvostusta ja kunnioitusta itsellesi mieti käytöstäsi.

Se kelpaamaton tytär lapsineen

Mitä touhua, haloo.. Suljetaan uimahallit, jäähallit ja leikkipuistot. Nyt on sitten varaa polttaa tyhjällä RRT-kentällä valoja 24/7, mistä lasku noin tonnin vrk. No, meillä on nyt piha valaistu.

Naapurissa

Toivottavasti Luumäen traaginen onnettomuus saa autoilijat vähän ajattelemaan. Jotkut ajaessaan kännykän kanssa somessa, toinen vaan katselee maisemia. Holtiton käyttäytyminen liikenteessä lisääntynyt. Ihmetyttää että näinkin moni selviää hengissä.

AS

On se vaan ihanaa kun taas siirrytään normaaliaikaan – joulukuun lopussa nimittäin pimeys päättyisi vasta kello 11 maissa.

Miksi Kouvolassa sekä suljettiin puolet uimahalleista että viilennettiin vesi uimakelvottomaksi? Missään muualla ei ole tehty näin radikaalia muutosta. Lämmin vesi takaisin, kiitos! Tässä vedessä ei ui pienet eikä isot, eivät varsinkaan herkästi palelevat vanhukset.

Entinen uimahallin asiakas

Mikäli KooKoolla ei ole ottelua, KS ei julkaise muita otteluita mitä on pelattu, esim. 26.10. Muuallakin pelataan kun Kouvolassa.

Kouvolan on aloittava heti lomautusten suunnittelu. Sekä nykyinen säästötilanne että varsinkin ensi vuonna aloittava hyvinvointialue suorastaan pakottaa siihen. Pahimmassa tapauksessa on edessä väen vähentäminen eli irtisanomiset.

Lapsena on hyvä verenkierto, silloin ei kylmä vesi haittaa, mutta vanhana on toisin.

Toinen uimamaisteri

Turkin lääkäriliiton puheenjohtaja pidätettiin (KS.27.10). Ihanko todella Turkki kuuluu länsimaiseen demokraattiseen arvoyhteisöön? Terveisiä Petteri Orpolle!