Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kouvolasta puuttuvat hevospoolo- ja krikettihallit

Lähdetkö Kirke talvella yli 15 asteen pakkasilla harrastamaan ulkoliikuntaa ja käyttämään ulkona olevia liikuntavälineitä ? Uimahallien sulkemisen sijaan voisi vähentää aukioloaikaa, niin kuin esim. lähikaupungeissa tehdään.

Maalaisjärki

Ruotsilla näyttää nyt olevan hirveä hätä, kun Turkki näyttää olevan valmis hyväksymään Suomen Nato-jäsenyyden. Tässä maailman sotilaspoliimiittisessa suomalaiset esitettävän odottaa Ruotsin tulevan hyväksytyksi ja sitten mennä yhtä jalkaa Ruotsin kanssa.

Mitähän höyheniä on Unille-kaupan tarjoustyynyn sisällä? Voisi mainita mainoksessa.

Sinä joka näitä "tallustajia" arvostelet saatat itsekin olla joskus samassa tilanteessa. Nykyään on parempi katsoa kuin katua. Kyllä näitä yltiöpäitä autonratissa nykyään riittää.

Putinista on tullut dementikko. Sääliksi käy. Nyt se syyttää länsimaita Ukrainan sodasta. Se ei raukka enää muista, että se itse hyökkäsi ja aloitti sodan.

Pimeys valtaa alaa hengellisessäkin elämässä. Monet tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi. Niinkuin Saatana tekeytyi valkeuden enkeliksi. Jumalan sana on lamppu, joka valaisee tietä, täälä eksyttävässä elämässä.

M-R S

Paljon auttamani entinen ystävä kehui aina olevansa jouluihminen. Jostain syystä en kuitenkaan koskaan päässyt hänen lahjalistalleen.

Kyllä oli Hurrin kirjoitus niin vähättelevä suhteessa valtakirkkojen jäseniin. Raamattukin varoittaa lahkolaisuudesta, jota kirjoittaja edustaa. Tulee rakastaa lähimmäisiä Jumalan rakkaudessa ja totuudessa riippumatta siitä uskooko ihminen Herran Jeesukseen vai ei.

Yle Areenassa hyvä dokumentti "Ystävä sä lapsien", jossa käy hyvin ilmi mitä ns. vapaissa suunnissa saadaan aikaan.

Kouvolasta puuttuvat hevospoolo- ja krikettihallit. Syrjivää.

Harrastelija

Hömötiaisten määrä Suomessa vähenee uhkaavasti. Senkin vuoksi pitää ennallistaa luontoa vuotuisella miljardilla eurolla 1950-luvun tasolle. Eikös sillä rahalla voisi alkaa tarhata hömötiaisia niin, että varmasti riittää?

Uusi elinkeino

Termit kesäaika ja talviaika kuvaavat suhdetta nollameridiaaniin ihan hyvin. Normaalia nykymaailmassa on lähes kaikki, eli ei enää tarkoita mitään.