Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Suomi siirsi jälleen kelloja

Kiinnostaa tietää, kuka maksaa RRT-kentän ihan turhaan päällä olevan valaistuksen sähkölaskun. Voisko sammuttaa?

Suomi siirsi jälleen kelloja. Tämä on erittäin kiusallista touhua, kun kroppa ei ole tottunut koskaan täysin tunnin siirtelyyn. Suomalaiset haluaisivat lopettaa siirtelyn, mutta yllätys, emme ole saaneet lupaa Brysselistä. Yhdysvaltain osavaltioitkin voivat soveltaa maansa lakeja parhaalla katsomallaan tavallaan. Mutta meidän "lapatossupäättäjät" eivät kykene mihinkään ilman EU:n ääntä.

Ilkka Sarpola

Kyllä toi kaupungin johdon toiminta kaikkine palloitteluineen ei vaikuta ulkopuolisesta, että asiat on hallussa! Ensinnäkin mitään suunnitelmaa liikunnan säästöistä ei ollut, katotaan sitten miten kansa reagoi! Ja se reagoi, sitten aloitetaan ote-toiminta. Liikunnan osuus on 25% säästettävästä summasta. Alkaako seuraavaksi kulttuurin ja kakkoskerroksen pallottelu. Lumon areenan kulut 770 000, tulot 250 000 kaupungille, oisko sielläkin jotain säästettävää? Kaupungin edustajille vihje! Pitäkää mölyt mahassanne niin kauan kun teillä on selvä pohja mistä 3 milj. otetaan!

Una

Lämmitysöljyn hinta helmikuusta lähtien on noussut vähän alle 100 prosenttia. Miten yksinelävä eläkeläinen voi siitä selvitä? Tästä joukosta vaietaan täysin. Ruoka ei lopu eikä tule kalliiksi näille ihmisille.

Hannu Hurri on hyvä lääkäri ja järkevä mies. Älkää turhaan arvostelko.

Make

Paula Werning, miten olet arvioinut, että oppivelvollisuuden laajentaminen nostaa työllisyysastetta 4 prosenttia? Oppivelvolllisuuden laajentaminen maksaa jo nyt 129 milj. euroa vuodessa. Miten arvioit, millä vuosituhannella oppivelvollisuuden laajentaminen nostaa työllisyysastetta?

Hömötiaisten määrä on metsissä vähentynyt. Ei huolta! Samaan aikaan niiden määrä valtuustoissa on lisääntynyt!