Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Säästävät ne muutkin kaupungit, ja palvelut vähenee

Mutta todella, sen jälkeen kun tietokoneet tulivat hoivayksiköihin, muutoksia tietojärjestelmissä alkoi tulla ja aikaa alkoi mennä muutenkin siinä työskentelyyn, vaikka aina puhuttiin hyvästä hoidosta. Taistelua näkymättömiä tuulimyllyjä vastaan, kenelles valitat. Pomoakin käskytetään ylhäältä päin ja hän stressaantuneena stressaa meitä.

Täytyy ihmetellä Kouvolan asiantuntijoiden tasoa. Ei yhden katulampun sammuttaminen lyhennä viereen palamaan jääneen elinkaarta.

Yks inssi

Wautsi, Kouvolassa on varmaan Suomen suurin lintulauta Pilkepuistossa, missä se puisto lienekään. Nyt keskustan mummot ja papat kiireesti viemään talipalloja linnuille, talvi tulee pian! Kipi kipi!

Mistä se tunne tulee, että hoitajia ja varhaiskasvattajia ei arvosteta? Väitän, että jos vastaantulijoilta kysytään, todellakin arvostetaan, ihan valtavasti. Nyt saatiin palkkaakin nostettua, mutta millä saataisiin tyytymättömyys tekijöiden mielistä?

Kristillisyyttä on kitketty varhaiskasvatuksesta ja kouluista n. 20v. Tänään nuortemme mielenterveys sakkaa. Ovat siis henkisesti hukassa. Sattumaako?

Kyllä mopopojat kaahaa, ei mitään kunnioitusta nop.rajoituksiin! Eikä saada Ahdinkadulle hidasteita, talla pohjaan ja mäkeä alas, myös autot! Mikä riivatun kiire kaikilla on! Ei ole rahasta puute jengillä, kun ajotavalla voisi säästää bensaa. Täysillä parin sadan metrin matka, sitten jarrut pohjaan, hirveää kiihdytystä kaupungissa. Ohi on päästävä. Ei pidä valittaa, jos rahat menee bensaan!

Kouvola, "aktiivisten kaupunki", pimeimpään vuodenaikaan myös ulkoilureitit pimeänä, kohta kadutkin! Voi _ _ _ kele mitä touhua! Näillä toimillahan talous tulee kuntoon ja kannustetaan liikkumaan? Kaupungintalo pimeäksi ja joukot kotiin, vähintääkin puolet voi sinne myös jäädä!

Kirkonkylän karpaasi

Mihin hävisi edellinen kommenttini taas. En maksa turhasta.

Apteekin itsehoitotuotteet kalliita. Esim. nenäöljysuihke, norm.hinta 9.90 e, pullo 10 ml. Se kertaa 10=100ml. Eli 1dl = 99 e. Litrahinnaksi 990e! On siinä öljylle hintaa. Samaan voi lisätä suolaliuokset/nenäsuolat... Niin on se nenä todella tuottava elin, kaikkine hoitoaineineen.

Nenäpäivä

Suomen turhin kaupunki -hokema on niin hävettävää lukea, kun sitä on kuultu 70-luvulta lähtien. Säästävät ne muutkin kaupungit, ja palvelut vähenee. Takaisin luontoon, se on ilmaista!

Pienimpiä eläkkeitä saavat, yleensä naisia, ansaitsisivat lisäkorvausta. Ovat synnyttäneet, hoivanneet ja pyörittäneet arkea. Joku maksukortti Kelan kautta. Vaikka edes jouluksi. Kaikki on niiiiiin kallista. 800e/kk. On jo kyllä köyhä.