Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kyllä Suomessa on monta turhempaa kaupunkia kuin Kouvola, kokemusta on

No nyt se on totta, vähäinenkin järki on kadonnut kaupungin päättäjiltä. Loskakävelykadun lämmitys jatkuu, mutta jouluvalojen sähköön ei raha riitä. On kyllä ihme porukkaa nää meidän säästäjä päättäjät.

Kyllä Suomessa on monta turhempaa kaupunkia kuin Kouvola. Kokemusta on.

Antti Kurvisen pitäisi poiketa lähimpään supermarkettiin toteamaan, että ruokaa on liikaa. Se ei lopu. Ja sitten metsäänsä laskemaan, montako tukkipuuta siellä on. Kenellä paljon on, se lisää haluaa keinolla millä hyvänsä.

Tervetuloa uudet asukkaat urheilukaupunki Kouvolaan. Tosin hallit on suljettu mutta Käyrälammen avannossa voivat uimarit treenata ja jääkiekkoilijat pelata lammen jäällä. Lenkkeilijät muistakaa ottaa otsalamppu mukaan, koska kuntopoluilta on sammutettu valot.

Venäjästä tuli Mordor.

Lapsia ja nuoria pitää auttaa aina. Se ei ole mikään uroteko vaan velvollisuus. Katso lähelle.

Kertoisiko liikuntapäällikkö tai vastaava, mitkä olivat pyöräsuojien suunnittelun, rakentamisen ja konsulttien kulut? Montako pyöräsuojaa saatiin ja minne? Jos päättäjät eivät itse pysty hoitamaan tällaista projektia, niin unohtakaa uimahallit ja monitoimitalot?

"Mihin katosivat Kouvojen katsojat" Olisko kuitenkin niin, että suuri yleisökään ei viitsi joka vuosi katsoa uusia Amerikan apuja ja niiden vaihtorulettia. Missä ovat omat kasvatit tai kotimaan tähdet? Muualla!

Nyt Napakoissa valitetaan jo siitäkin, että Napakoissa valitetaan liikaa. Tämä minun viestini on siis valitus Napakoissa valittamisen valittamisesta.

Kun puhutaan kaupungin säästöistä, niin ihmettelen näitä. Esim. Katuvalot torstaina päällä keskellä päivää Kaartotie–Nevantie–Harjuntie-akselilla. Kun toiselle kumartaa, niin toiselle pyllistää.

yks ulkoilija

Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, saa valot. Tuhannet kiitokset kaupungille jouluvaloista! Edes jotakin kaunista vuoden ikävimpään aikaan. KIITOS.

Jos nuo aurinkokennot katolla sähköä säästävät, niin valtio voi lopettaa kotitalousvähennyksen niiltä osin ja antaa jokaiselle semmoisen kennon katolle. Niin ei kulu liikaa sähköä.

Kyllä hirvittää joutua Kymsoten hoitoon joskus tulevaisuudessa, kun 75 on jo täytetty. Asiaan pitää tulla muutos. Hyvinvointialue pitäkää huoli että näin tapahtuu.

Yks veronmaksaja.

Hirveä haloo, että työeläkkeet nousee viimeinkin korkean inflaation johdosta. Sähkön hinta nousee 501% seuraavaan laskuun. Kiitos ääririkkaiden "oligarkkien" maailmanlaajuisesta valtataistelusta. SmL

Odottelin uutisten alkua pe-aamuna, kun piispa Leppänen siellä puhui. Ei maininnut Jumalaa eikä mitään Jeesuksesta, vaan maallisia asioita. Oi, hyvät ihmiset, eikö nyt pitäisi herätellä ihmisiä rukoilemaan?

M-R S

Jos syntyvyyden lasku jatkuu samanlaisena kuin viimeiset 7 vuotta, niin kovasti ihmetyttää tuo koulujen rakentamisinto kaupungin reunamille. Itse uskon, että jatkossa syntyvyys laskee vielä enemmän kuin tuo 25%. Kaupungin johto tietää tämän ja yrittää hakeutua muualle töihin!