Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Onko kaupasta haravat loppuneet kun pitää kurnuttaa sitä lehtipuhallinta aamulla kello 7

Tehdään aukkohakkuu, jonka jälkeen naapurimetsäkin avohakattava koska ei enää kestä tuulta. Metsät häviävät. Metsänhoito pelkkää ryöstöhyödyntämistä.

Ja taas jätettiin se tärkein – luonnon monimuotoisuus sulavasti pois metsäpuheesta! Suosittelen perehtymään lajikadon syihin ja seurauksiin (Raul Lehto KS 4.11.22.).

Rakentakaa äkkiä se monitoimihalli. Tykkään käydä korista katsomassa, mutta Manskarin järkyttävästi rääkyvä summeri repii sisuskalut rikki ja vie unet seuraavalta yöltä.

On ilo asioida Korian marketissa, kertakaikkisen ystävällinen ja miellyttävä henkilökunta. Kiitos teille!

Onko kaupasta haravat loppuneet kun pitää kurnuttaa sitä lehtipuhallinta torin ympäristön talon pihassa aamulla klo 7. Lailla pitäisi kieltää moiset vehkeet. Jotkut jakavat tätä äänen iloa myös kesämökeilläkin.

Kouvolaan runnotaan uusi teatteri vaikka väkisin. 60–70-lukujen kulttuurin kulta-ajat menivät jo, rahat järkevämpiin kohteisiin.

Kouvolaan uusi teatteri! Täysin velkarahalla ja veronmaksajien piikkiin. Miten on mahdollista, että "poliitikot" kehtaavat kaupungin nykyisessä taloustilanteessa ajaa nykyisinkin vajaakäytössä olevaa pienen eliitin asiaa. Jos työturvallisuus on perusteena, kaupungissa on lukemattomia vähemmän työturvallisia työpaikkoja.