Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kun lasketaan uuden koulun tai vaikka teatterin investoinnin suuruutta, olisi hyvä sisällyttää hintalappuun vanhan kiinteistön purku- tai muutoskustannukset

Hidasta on kouvolan kaupungin sähkönsäästötoiminta. Valot syttyvät kaupungin omistamissa taloissa jo klo 15 ja aamulla sammuvat myöhään. Loistavat auringon kanssa kilpaa. Näin Myllykoskella!

20 v sivusta seurannut

Sanna Marinin hallitusta kiittää noin 53% ja moittii noin 40%. Ehdotan, että nykyinen hallitus jatkaa vuoteen 2027. Näin jäisi ensivuoden kalliit vaalit pois.

Rakkaudesta Sanna Mariniin

IIHF on siirtänyt nuorten ja naisten kisoja. Vedotkaamme heihin faselismin ja Kanadacupin lopuksi, ja kutsukaamme syksyksi parhaiden puolueettomat MM-kisat.

Voi ei, mitä päättäjien päässä liikkuu, sähkön säästöä tavoiteltaessa liikuntapaikkoja suljetaan. Mutta manski pitää lämmittää. Varmaan olen ymmärtänyt jotain väärin.

Watti

Olisi hyvä, kun lasketaan uuden koulun tai vaikka teatterin investoinnin suuruutta, sisällyttää hintalappuun vanhan kiinteistön purku- tai muutoskustannukset. Nyt vanhat kiinteistöt roikkuvat liian kauan käyttämättöminä ja aiheuttavat turhia kuluja.

Ilkka

Pääkirjoituksessa 7.11. mainitaan että hyvinvointialueen suunnitelmissa digipalvelut mainitaan useasti. Kymenlaakson alueen johtaja Harri Hagman ensihaastattelussaan mainitsi myös digitalisaation lisäämisestä, KS. Kyllä valitettavasti vanhukset ovat väärä kohde, siitä ei päästä minnekään.

Sanna Marin hallituksineen on tehnyt Suomesta ennätysvelkaisen. Kun talousosaaminen, muun osaamisen ohella, täydellisesti puuttuu, Sanna jättää jopa omalle lapselleen suuren velkataakan. Brysseli kiittää, kun saa puuttua Suomen asioihin. Suomen kansa muistaa Sannan bilettävänä, holtittomana velanottajana. Korona ja Ukrainan sota velan perusteluina olivatkin vain Sannan epäpätevyyden peittämistä.

M-R S raamatustasi puuttuu kohta: "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi."

Entäs kun sähkölasku nouseekin 900 %! Ketähän siitä kiittäisi?

TS