Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Jos Suomi joutuisi Nato-joukoissa ulkomaille sotimaan, niin joukothan koostuisivat vapaaehtoisista. Näinhän meidän on annettu uskoa

Kun seuraa valtakunnan politiikkaa, tulee mieleen vanha viisaus: Kepu pettää aina!

Iso koira purrut kolmea ihmistä Nastolassa. Näitä puremisuutisia saa lukea liian usein. Tuomioita kovennettava. Ja purijat lopetettava. Tuommoisten koirien omistajat saakoot pitää vaan... No ehkä parempi ettei mitään.

Kiinteistönvälittäjille vinkki: Laittakaa asuntoilmoituksiin tieto autopaikoista! Joku keskustaan tulevista vielä nääs autoilee. Turha vältellä totuutta ja aiheuttaa turhia soittoja. Paikkojahan ei juuri vanhan Kouvolan alueella ole.

45100

Opettaja hyvä, milloin laitoit viestiä kivasta päivästä? Jos et pärjää luokan kanssa, niin älä pilaa Vilma-viesteilläsi perheen elämää jokaikinen päivä.

Omalääkäri-systeemi takaisin!

Olipa naseva kirjoitus kitisijöille lehtipuhaltimen vihaajille. Annan 10.

Onhan se kiva, kun mm. kaupunginjohtaja palautuu nukkumalla hyvin, liikkumalla paljon ja syömällä hyvin. Tällainen laaja-alaisesti kipusairas varaton valvoo yöt kipuhepuleissa, liikkuu vähän, koska ainut liikuntapaikka eli allas on ollut kiinni jo pitkään. Kaikki hoito on lopetettu. Toiseen esteettömään halliin ei ole varaa matkustaa. Syö, mitä punalappuisia sattuu kaupasta löytämään...

10.11. katsoin oikein urakalla kaikki alkuillan uutiset. Enkä havainnut ainuttakan häiriöviirua/värinäpätkintää. Ei ulkomaan sähkeissäkään, joissa ollut jokapäiväistä. Kuva on siisti ja kirkas. Vaikka ilma ulkona harmaa. Tänään sama hyvä kuva on jatkunut.

Samsun tv.palaute:-x

Erinomainen kirjoitus kansanedustajien kännykän käytöstä huonona esimerkkinä nuorille pe 11.11.

Olen myös huomannut tuon hammashoitajien töykeän käytöksen! Ovat kuitenkin asiakaspalveluammatissa.

Jos Suomi joutuisi Nato-joukoissa ulkomaille sotimaan, niin joukothan koostuisivat vapaaehtoisista. Näinhän meidän on annettu uskoa.

Res. korp. evp.