Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Miten ihmeessä on mahdollista, että Vihreät ja EU aikovat ennallistaa Suomen metsät vuoden 1952 tasolle!

Samaa mieltä Kinnosta. Täysin turha organisaatio. Itseään kehuvat tilaisuuksissa, ei mitään apua muille, aikaisempaa kokemusta on.

POIS MUUTTANUT

Eläkkeet nousee kohta. Pienet eläkkeet nousee vähiten ja isot tietenkin paljon enemmän, se on se prosenttikorotus.

Ei menny oikein

Mikään fossiiliketju ei yhdistä ihmistä ja "ahvenaa". Jos haluaa leikkiä tieteellistä, niin tulee ottaa selvää asioista. Evoluutioteoria ei perustu empiiriseen tutkimukseen.

Miten ihmeessä on mahdollista, että Vihreät ja EU aikovat ennallistaa Suomen metsät vuoden 1952 tasolle! Missä meillä suomalaisilla sitten on tilaa asua?

Marin hallituksineen vakava uhka! Rustasi sotelain huitaisten! Tulosta kauhisteltiin, nyt saamelaisten lait epäoikeudenmukaisesti! Vain sen takia että voi sanoa tehneensä ne kun muut eivät osanneet. Se, millaiset ovat lopputulokset, ei merkitse ylimieliselle pääministerillemme mitään! Vain se että teki ne! Pelottava tapa päättää asioistamme! Vastuuttomia tekoja hänellä paljon!

Uniapnea on elintasosairaus, joka paljolti johtuu ylipainosta. Apnea ei oikeesti vaaranna henkeä, johon silti menneinä vuosina käytetty paljon keuhkosairauksien resurssia/varoja. Tärkeämpää olisi itse hoitaa ja liikkua säännöllisesti. Näin keuhkojumppa vahvistaa hengitystiehyeitä. Ihminen kyllä muistaa vetää henkeä, kun ilma alkaa loppua. Niin kauan kun on elossa!

Kohta kolisee postilaatikoissa kaksoiskansalaisille postia. Johtajanne muisti, että on omia muuallakin kuin omalla maalla. Alkaa paikkaamaan menetyksiä.

Sinä ahvenesta kehittynyt. Vaihdoitko rantakaislikossa kidukset keuhkoihin noustessasi kuivalle maalle pitsaa etsimään?

Kiitos Oskari Valtola kannabikseen liittyvästä kirjoituksesta! Asiaa!

Sinä Viitakummun hujoppi, lopeta se niiden polkupyörien varastelu ja Viitakummun ja Palokankaan metsiin hylkääminen. Sinut on nähty.

Kaksoiskansalaiset palautettava Venäjälle. Ehdottomasti.

Ei ihmekään että poliitikot ovat hampaattomia rajoittaa sähkön ryöstöhintoja, kun kunnat omistavat suurimman osan sähköyhtiöitä. Tämähän on ylimääräisen veronkannon härski muoto! Sikamaista toimintaa ja selityksiä riittää.

SmL