Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Mikä ihme vaivaa kouvolalaisia autoilijoita, kun lähes jokaisen on roikuttava puskurissa taajama-alueella?

Nuori lähtee YK-joukkoihin, toinen saa komennuksen NATO-joukkoihin, kumpi tulee nopeammin takaisin arkussa.

Ajattelija

Oletteko ajatelleet, että kun biokeräys alkaa omakotitalouksille, niin maksatte siitä keräyksestä josta biomassasta valmistetaan biopolttoainetta. Sitten menet tankkaamaan kulkuneuvoosi biopolttoainetta ja maksat siitä. Hölmöläisen hommaa maksaa biomassan poisviennistä.

Maalaisjärjellä ihmetyttää nämä kaupungin säästöt? Siirtoajona/ei linjalla ajettavat bussit, joita ajetaan todella paljon! Bussit ajetaan, mutta kyytiin ei oteta! Kuljettajalle se on palkallista työaikaa ja polttoainetta kuluu, eikä ole myöskään ekologista että matkustajat ajavat omilla autoillaan bussin perässä! Onko järkee vai ei? Suosikaa joukkoliikennettä, mutta "onko Mikkeliin menijöitä, juna läks justiinsa!"

Afrikan maat tukevat Venäjää julmassa Ukrainan sodassa. Suomi siitä vähät välittää, mutta eipä ainakaan omia apuropoja enää sinne suuntaan heru.

Vanhempi, anna lapsellesi raitista läsnäoloa yhdessäolonne aikana!

Vanhempi

Mikä ihme vaivaa kouvolalaisia autoilijoita, kun lähes jokaisen on roikuttava puskurissa taajama-alueella? Pitäisikö mennä harjoittelemaan huomioivaa ajoa Isolle kirkolle!

Nyt on aika laittaa sulku sähkön ryöstöhinnalle KSS. Muualla Suomessa hintoja lasketaan, mutta ei meidän sähkölaitoksella, eikä sopimuksista pääse eroon kuin muuttamalla asuinpaikkaa.

Uniapnea ei ole elintasosairaus! Hoitamattomana se aiheuttaa pitkiäkin hengityskatkoksia ja hapenpuutteen aivoissa. Joten eipä aliarvioida!

Onhan se ihan oikein polttaa pihavaloja yöllä. Silloin on pimiää – ja sähkön kulutus vähäistä (=halvinta). Huom! Turvallisuus....

Sieniä voi kyllä käyttää lankojen värjäykseen, mutta sienet eivät ole kasveja, kuten Kouvolan Sanomat väitti. Kasvit ovat oma ryhmänsä ja sienet omansa.

Kun ymmärrys evoluutioon loppuu, aletaan uskoa jumaltarinoihin.

Darwin

Toivottavasti Lasipalatsiin aikanaan muuttavat vuokralaiset myös maksavat vuokransa itse.

Mitenkäs sen Lasipalatsin kerrostalon rakentamisen aikainen logistiikka hoidetaan? Helikoptereilla vai? Ja miten mahtaa käydä Manskin lämmitys ja Hansan liikkeiden yms.

Keskustan asukas

Kyllä sotelakia on yritetty "huitaista" monen hallituksen voimin ja viimein Sanna Marinin hallitus vei sen päätökseen. Toivottavasti Sanna tahtonaisena hallituksineen vie saamelaislainkin päätökseen kepun jarrutuksesta huolimatta.

Kouvola vaatii sähköyhtiöltä osinkoja miljoonia euroja vuosittain. Sen on loputtava! Nollatulos riittää.

Spectator