Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Eletään vuoden pimeintä aikaa ja paljon näkyy valottomia pyöräilijöitä

Miksi osa seurakuntavaalien ehdokkaista haluaa asioista päättämään, kun heistä suurta osaa ei edes näe jumalanpalveluksissa tai muissa kirkon tapahtumissa? Ihmettelenpä vaan.

Sanna Marin: kaikki siteet Venäjään katkaistava. Samaa mieltä. Miksi venäläisiä täällä vielä samoin kaksoiskansalaisia. Vaalimaalta tulee busseilla ja millä mitenkin tänne ostoksille ja muka sukulaisiin. Kaikki ulos vaan ja rajat säppiin. Niin ne siteet katkastaan. Kovat keinot käyttöön, näpertely loppukoon.

Verotietojen mukaan Kouvolassa on paljon rikkaita ihmisiä. Hieno juttu, nythän te voitte avustaa seuroja ja järjestöjä siis jos teillä on siihen sydäntä!

Tajuaakohan kukaan, millaisen määrän työtunteja urheiluseurat vaatii vanhemmilta ja huoltajilta turnausten tekemisessä? Perustellaan, ettei nouse lasten harrastusmaksut kun tehdään turnaus talkoilla. Jos et tee, syyllistetään. Ei ole mikään pieni määrä kun vanhemmilta kuristetaan viimeinenkin hengenveto, ensin töissä ja sitten vielä lapsen harrastuksessa. Oikeasti: mitä varten? Toimiston palkkoihinko?

Saamelaisuutta ei kuulema näe geeneistä. Suomalaisuuden jostain syystä näkee. Metsäsaamelaiset eivät kelpaa saamelaisiksi, koska heidän puhumansa keminsaame on kielenä kadonnut. Heidän geeninsäkin ovat lähellä karjalaisia. Pelätäänkö, että Suomesta löytyisi liian monta saamelaista, osoittautuisiko liian moni nykysaamelainen sinisilmäiseksi suomalaiseksi, vai mistä tämä nyt hiertää!

Aivan järjetöntä lahjoittaa Ukrainaan rahaa kun ei ole varmaa tietoa kenen "pussiin" ne menee. Eurooppaa ryöstetään parhaillaan.

Kehitysapu on rahansiirtoa rikkaiden maiden köyhiltä köyhien maiden rikkaille.

Onko teatterin johtaja käynyt laskemassa, kuinka moni tulee junalla Kouvolan teatteriin? Kyllä sieltä mistä junat Kouvolaan tulevat on varmaan parempia teattereita kuin Kouvola. Kuusaan teatteri on pohjoisesta päin tulevia paljon lähempänä kuin Kouvolaan junalla tulevat. Kuusaalla hienot jokimaisemat ja betonipylväät.

Näiden tehohakkuiden aikana kaupunkimetsät tulisi pitää luonnonmukaisesti hoidettuina. Ei varmasti ole rahasta kiinni jos sitä käytetään järkevästi.

Persujen teatteria... heitetään ilmoille ehdotus jota ei (taaskaan) ole mietitty loppuun asti.

Eletään vuoden pimeintä aikaa ja paljon näkyy valottomia pyöräilijöitä. Poliisi voisi hetkeksi jättää rekkakuskien työ- ja lepoaikojen seurannan ja sakottaa valottomia pyöräilijöitä.

8.11. Kouvola ilmoitti, että esim. Jaalan palvelukeskuksella ei ole käyttöä. On, säästösyystä lopetetaan. Tarvetta olisi. Pitäisikö tehdä kantelu ylemmälle tasolle?

Kannattaisi tutustua faktoihin ennekuin kirjoittaa uniapneasta. Olen laiha ja sain diagnoosin erittäin vaikeasta uniapneasta. Kiitos Poksin keuhkopoliklinikan, sain lisäaikaa.

mummo

Tuskin sijoittajia houkuttelee nämä Lasipalatsin asunnot, jos puolet niistä on Asunto Oy:n sosiaalisin perustein tarjottuja vuokra-asuntoja. Niissä yleensä ongelmia riittää.

Kouvolan uuden teatterin vois rakentaa Tervaskankaalle kauppakeskus Veturin luokse!

Jaa että Kouvolan teatterikin Kuusaalle, elokuvatkin vietiin ja kirjakauppa. Vanhukselle liian kallis taksireissu.

mummeli

On kaavailtu kiinteistöveron korotusta vuoden alusta jopa 20:llä prosentilla. Ruuan hinta jatkaa nousuaan, eikä bensakaan halpaa ole. Samaan aikaan sähkön hinta huipussaan. Lisäksi rokotetaan pientaloasukkaita uusilla hulevesimaksuilla. Maksajista osa pienituloisia eläkeläisiä.

Kyllä on ajanhaaskausta soitella Kymsoten ajanvaraukseen. Samoin nettiajanvaraus on sekava. On eAsiointia ja Omahyvistä ja palvelua saa etsiä monen mutkan kautta. Nettipalvelu pitäisi ajantasaistaa yksityispuolen tapaan, että voisi toisen puolesta edes varata ajan myös henkilölle, jolla ei ole pankkitunnuksia.