Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Mistä Kouvola aikoo hankkia rahat kaikkiin suunnitteilla oleviin investointeihin?

Eihän siitä biojätteestä tarvi mitään maksaa kun hankkii bioastian. Niin kuin me teimme kahden naapuriperheen kanssa. Tietysti se astia maksoi. Ja mullat saa kasvimaalle tai kukkasille,

Näin meillä

Avokuntoutuksen, eli fysioterapian puhelinpalvelunumerossa saa roikkua tuntikausia. Takaisinsoitto ei toimi, jatkaa vain samaa litaniaa koko ajan, eikä sano että soitamme sinulle takaisin, eivätkä sitten soittaneet, kokeiltu on. Ja tänään, 18.11. kun sinne pääsin soittamalla, sain ajan 1.3. Miten tämä on muuttunut tällaiseksi. Taistelua tuulimyllyjä vastaan.

Kyllä Hansassa on kahdet hissit mennen tullen rokotukseen, ukko kävi jo sai 2 piikit.

Welho

Mistä Kouvola aikoo hankkia rahat kaikkiin suunnitteilla oleviin investointeihin: yhtenäiskoulut, monitoimihallit, kulttuurikeskus, yritystontit, uimahalli? Eikö esim. se Valkealan uimahallin peruskorjaus tule halvemmaksi kuin uuden rakentaminen?

Olen myös aina ihmetellyt takapuskurissa kiinni roikkuvia. Mikä ihme siinä oikein on idea? Kertokaa ihmeessä! Matkantekoa se ei ainakaan edistä. On kiusallista ja voi seurata ruttuista peltiä! Nuoret tytöt uusi ryhmä tässä typerässä tavassa, monella heistä muutenkin hyvin röyhkeä/piittaamaton ajotapa!

Raja-aita, kaksi miljoonaa euroa kilometri? Tuohon hintaan sen pitäisi pysäyttää panssarivaununkin.

Odotan päättäjiltä raikkaita ideoita ja reiluutta. Kuusankoski on kantanut Kouvola-nimeä 13 vuotta. Kulttuuripalvelut kuten Kouvolan teatteri ja museo sopivat hienosti kauniin joen varteen. Uusia näkökulmia tarvitaan

Nobel-palkitun fyysikon Robert Laughlinin mukaan evoluutioteoria on "aatejärjestelmä jota luonnontiede ei tarvitse". Aikuisten satu.

Lämmin kiitos Pohjois-Kymen Musiikkiopiston pianokvintetille konsertista Elimäellä. Upeaa musisointia.

Verotiedoissa on myöskin sarake, josta voi katsoa paljonko nämä rikkaat ovat maksaneet ovat maksaneet veroja kaupungille hyvinvoinnin ylläpitämiseksi

Yksipuolinen sota. Ukrainalle tehokkaampia aseita, joiden kantama pitkälle venäjän puolelle. Turha pelätä sodan eskaloitumista. Ukrainaa on moukaroitu toden teolla. Talot hajalla. Sähköä ja vettä, lämpöä miltei mahdotonta saada. Talvi tulossa. Venäjän eliitti matkustelee ostelemassa joululahjoja Suomesta omille tuttavilleen.

Iso kiitos herrasmiehelle, joka vei kadonneen laukun Eurokankaaseen. Helpotus oli suuri laukun löydyttyä.

Jumalanpalvelukset on täyttä hömppää. Miksi palvella jotain taruolentoa?

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.