Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Pörssisähkössä on oltava selkeä köyhimmätkin huomioiva hintakatto ulkolämpötilan laskettua, eikä sähkön siirtomaksu saisi olla koskaan kulutusta suurempi

Miksi Kuusankosken kaupunki ei aikoinaan rakennuttanut teatteria? Nyt sekin pitäisi saada väkisin siirrettyä Kouvolan keskustasta, jonka Kouvola on sen rakentanut jo 1960.

Arvoisensa teatterin paikka on Kuusankosken vanha kaupungintalo.

Voikkaalainen

Nyt kun kirkolisvaalit on, pankaa lehteen kuvan kera, minkälaisia pappeja kuntayhtymässä on. Viimeks muistan kirkossa käyneeni, kun Heleen piti lähtösaarnan jäi eläkeelle. Diakonia muistanu viimeks kun Vuokko Järvinenköhän oli ja jäi eläkkeelle. 10v. "putkeen" sairauksien/kotitöiden kans aika menny. Tv on hoitanut jumalanpalvelukset. Lahkolaiset hiippailee ovella.

Evankelisluterilainen

Miksi KooKoon joukkueessa pelaa vuodesta toiseen näitä samoja Pekka Puukäsiä?

T.Purontakanen

KooKoon Sm-liigajoukkue on lähtenyt mopolla moottoritielle. Uudet hankinnat apuvalmentajia myöten täysiä turisteja!

Tukijat

Olen aina pitänyt uimisesta ja harrastanut sitä paljon. Ikävä kyllä täytyy sanoa, että enää en nauti siitä, vaan käyn väen väkisin uimaveden kylmyyden takia. Olen huomannut myös kävijämäärän vähentyneen.

Pörssisähkössä on oltava selkeä köyhimmätkin huomioiva hintakatto ulkolämpötilan laskettua alle +5°C eikä sähkön siirtomaksu saisi olla koskaan sähkön kulutusta suurempi.

Puskurissa roikkujat, risteykseen täysillä ajavat, parkkipaikoilla kaahailijat, "en osaa käyttää vilkkua" -tyypit etc. Osoitus huonosta ajotaidosta ja ajatuksen hitaasta toiminnasta. Mutta "ei voi kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu".

Kouvolaan uusi teatteri! Täysin velkarahalla ja veronmaksajien piikkiin. Miten on mahdollista, että "poliitikot" kehtaavat kaupungin nykyisessä taloustilanteessa ajaa nykyisinkin vajaakäytössä olevaa pienen eliitin asiaa. Jos työturvallisuus on perusteena, kaupungissa on lukemattomia vähemmän työturvallisia työpaikkoja.

Kiitos koko seurueemme puolesta Kouvolan teatterille Joulushowsta. Kouvolalaisina röyhistelimme rintaamme ja taputimme kätemme helliksi. Kaupunki voisi ottaa teatterilaiset mainoskilvekseen! Huumori on haastava laji, mutta esitykseen oli luotu uutta ja freesiä. Pukkitappelu ja patsaat lääkärissä. Ja niiiin mahtavat musat! Pst. jouluevankeliumin ehtisi vielä poistaa arvoiselleen paikalle.

Myö likat Kouvolast

Juu saman ilmiön olen huomannut, nuoret tytöt kaahaa ja roikkuu takapuskurissa. Miksi ei painuta ohi, jos siihen imuun pitää jäädä.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.