Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kuusankoski on kehittyvin osa Kouvolaa

Pitäiskö "Viitakummun hujopille" käydä sanomassa siitä asiasta? Sellaiset tyypit eivät välttämättä lue lehtiä.

Tyttärenpoika tuli itkien koulusta kotiini. Joku tyttöjengi oli känselöinyt hänet. Mitä se on? En yhtään ymmärrä.

Huolestunut mummo

Lieneekö Harri Hagman "kotkalaistunut"? Onko seura tehnyt kaltaisekseen? Kouvolalla on muskelia enemmän kuin Raumalla. Tasapuolisuutta kehään!

Jos parlamentti ei saa rosvoyhtiötä ja rahastusbisnestä kuriin, niin kapinahan siitä nousee! Rosvot linnaan eikä tulotilastojen kärkeen.

Ketkä neropatit on käskenny kylvää suolaa Anjala-Koria-välille täysin älyttömästi.

Ilpo

Kuusaan asukasluvun kasvu, Kuusankoskitalon ja Kymin Ruukin tarjonta sekä Tervaskangas-Katajaharjun kaupalliset palvelut osoittavat Kuusankosken olevan kehittyvin osa Kouvolaa kaupungin johdon ja pikkukaupunkipoliitikkojemme keskittämispyrkimyksistä huolimatta.

Perussuomalaiset eivät ole köyhiä eikä kipeitä, kun on veronmaksajien rahoista kyse. Vai että oikein uusi teatteri Kuusankoskelle? Järki nyt käteen!

IIHF:n kisat ja CAN-cup eivät maailmalla rinnastu FIFAn Maailmancupiin. Kutsukaamme ja mahdollistakaamme ajallisesti koko NHL tännekin syys/helmikuina.

Rakas joulupukki. Tuo meille Kouvolaan Bauhaus, niin saisi kaiken samasta liikkeestä. Nyt rakentamisessa yksi yhdestä ja toinen toisesta ja kolmas sieltä kolmannesta liikkeestä.

Kyllä kaupunki on nyt mennyt liian pitkälle lämmityksen säästöissä. Myllykosken jalkapallohallissa sunnuntai ulkona -1,4, sisällä + 6. Kyllä siellä isot jalkapalloilijat pärjää, mutta miten on pienillä palloilijoilla sekä pesäpalloilijoilla joilla liike on pienempää? Sunnuntaina pienet palloilijat pyyteli äideiltään puseroita ja sormikkaita. Tolkku kaikessa, kaupunki kuitenkin ottaa siitä 100e/h.

Kyllä haisee, mikä sitä Olkiluoto 3:ssa oikein mättää? Sabotoiko sitä joku, joka ajaa vain omia etujaan?

SmL

Nobel-palkittu fyysikko Laughlin ei usko myöskään ilmastonmuutokseen. Lastensatu?

Piia Kleimolan kirjoitus täyttä asiaa, tiistai 22.11. lehdessä.

Piia Kleimola, nyt olet asian ytimessä. Kirjoituksesi teatterin sijainnista (KS 22.11) ja etenkin "kuusaalaisten ja kouvolalaisten" jatkuvasta sulle-mulle-riitelystä. Enkä tarkoita tässä pelkästään teatteria, vaan tämä kinailu tulee esiin joka päivä muissakin asioissa. Ei taida vielä yksi sukupolvi riittää, että opitaan rakentamaan tätä yhteiskuntaa yhdessä. Aikaa ja eurojakin säästyy sujuvalla yhteistyöllä.

Pertsa

Ohimennen persulta kuultua: "Eihän teatteriehdotus ole realistinen, mutta sillä saa julkisuutta." Vastuutonta kuntapolitiikkaa ja turhaa vastakkainasettelua.

Vanhustenhoidosta. On ikävä entisiä kuntien ylläpitämiä vanhainkoteja. Yksityistämisen myötä luultiin hoidon tason parantuvan. Väärin luultiin. Rahat menee ulkomaille. Pieni yksikkö = vähän hoitajia. Vanhukset eristetään omiin huoneisiin, onpa kivaa. He ovat varsin yksinäisiä koloissaan, koska hoitajia ei riitä heitä kärräämään sieltä pois. Yhteiskunta rakentakoon 2-300 asukkaan hoivakoteja ja sinne työstä tykkääviä hoitajia. Ei kaikki entinen ole huonoa.

Esteri

Kyllä taas saavat johtajat erorahoja, oikein neuvottelivat. Kansalainen ei saa ees neuvottelemalla lisää palkan lisäks. Onko oikein.

Onko sulla Larikka muita hyviä vitsejä KSS sähkön hinnasta? Hävytöntä kiskurihintaa on ko. firman sähkö ja vielä järjettömämpää on hinnankorotukset.

Kiitos Piia Kleimolalle tosi hyvästä kirjoituksesta teatterin paikasta. Keskustaan kuuluu ja sinne myös tarvetta elokuvateatterillekin. Ei pidä rakentaa monia keskustoja kuten Imatra. Kaupunki tarvii selkeän ytimen, jossa palvelut. Ja ilotulitus aina keskustaan, jonne kokoontua yhdessä. Ei muuallakaan pienillä asuinalueilla, jonne pitäis siirtyä isommasta suurilla ihmisryhmällä. Ei edes ekologista.

Kohta 2023

Totta kai sähkön hinta on kaikille sama mutta kun noille johtajille maksetaan bonukset yhtiön tuotoista. Aivan utopistinen otsikko lehdeltä. Tavallinen kansa lypsykarjaa yhtiöille.

Olipa yllätys ulosajouutisessa! Että syy ei ollutkaan liukkaassa kelissä vaan kuljettajissa!!

Nyt olin kateellinen! Sähköyhtiön johtohenkilöillä on täytynyt olla sisäpiiritietoa tulevasta, koska joka ainoa oli tehnyt keväällä uuden määräaikaisen sopimuksen edullisin hinnoin. Me jatkuvan sopimuksen ("ruisleivän" tuojan yhtiöille) piirissä olevat maksamme 45,8 senttiä talviarkipäivältä, muu aika 33,5 senttiä. Eli suunta KSS:tä pörssisähköön!

Eläkeläinen

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.