Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Eipä olisi sopivampaa näytelmää tähän hetkeen: Kouvolan teatterin Pudotuspeli

Kun katseli tulevien hyvinvointialueiden johtajien kuukausi- ja irtisanomisajanpalkkoja ja erokorvauksia, niin tuskin enää asiakkaalle, sairaalle, apua tarvitsevalle jää edes sitä jonon paikkaa. Nämä hienot sairaalat, laitokset ovat vain henkilöstön digi- ja visuaalisuunnitelmia varten. Niihin ei konkreettista apua ja hoitoa tarvitseva potilas enää kuulu, hän seisoo ikuisessa jonossa...

Onko entisen Citymarketin pihasta tullut ajoharjoittelurata, kun autoja luistatellaan porukalla. Voisi virkavalta vähän käydä vilkaisemassa.

Pistää miettimään tilaako Kouvolan sanomat vai ruokkiiko lintuja, 40 euroa kumpikin kuukaudessa.

Eläkkäläinen 80 v

Sääliksi käy sähköyhtiöiden johtajia, kun he joutuvat maksamaan sähköstä yhtä paljon kuin takuueläkeläiset. (Eläke 885,64 euroa/kk.)

Suolahiekka kehno keksintö. Sulattaa jään, kuluttaa paljasta asfalttia ja ruostuttaa tehokkaasti autot. kun jää alustarakenteisiin muhimaan.

Ratamo, uima-, urheilu-, ym. hallit, teatteri, jopa vuokra-asunnot... Aina samat tyypit ja sama kiihko, jolla palvelut vedetään vanhan Kouvolan rajojen sisään ja muut vaihtoehdot tyrmätään. Näiden logiikalla ihmiset eivät pääse tai löydä esim. Kuusankoskitalon konsertteihin millään, Veturista puhumattakaan!

Olen samaa mieltä kuin voikkaalainen. Paras paikka uudelle teatterille on Kuusaan entinen komea kaupungintalo.

Toinen voikkaalainen

Kilovattitunti maksaa sähköyhtiön johtajalle yhtä paljon kuin muillekin, mutta sähköyhtiön johtaja saa kymmenen kertaa enemmän liksaa kuin tavallinen tallaaja.

Jengiväkivalta lisääntyy, kansalaisaloite vaatii jo aseenkanto-oikeutta virkamiehille. Kiitos vaan hallitus, erityisesti sisä- ja oikeusministerit.

Ei kirjakauppoja, elokuvateattereita kukaan muu kuin käyttäjät ole mihinkään vieneet. Ei yrittäjän kannata pitää paikkoja tyhjänä. Kouvolassa Saga monikulttuuri/suvaitsevaisuuselokuvakeskus, sitä saa mitä tilaa.

Piia Kleimola kirjoitti teatterista hyvin: perustellen ja rakentavasti. Lisää tällaista asennetta Kouvolaan provosoimisen ja repimisen sijaan.

Kiitos Pia K. asiantuntevasta ja rakentavasta kirjoituksestasi koskien teatteriasiaa.

Kyllä Ukrainaan rahaa mahtuu, otetaan se raha lasten ja vanhusten hoidosta. Sota loppuu kun raha loppuu.

Voi saasta, vai on se sähkönhinta henkilökohtainen tunne Larikka, ehkä kannattaisi pitää mölyt mahassa, jollei ole mitään oikeaa sanottavaa, näin opetettiin jo alaluokalla.

Kouvolan teatterin väki ansaitsee asianmukaiset tilat, jotta saamme nauttia jatkossakin virkistävistä esityksistä, joissa ei todellakaan käy vain eliitti.

Ukko Bambergin höpinät teatterin siirrosta Kuusankoskelle voi jättää omaan arvoonsa.

Nyt osui ja upposi! Eipä olisi sopivampaa näytelmää tähän hetkeen: Kouvolan teatterin Pudotuspeli. Saapa nähdä kuka voittaa?

Unille, mainostakaapas yritykset aukioloaikoja myös. Kaikki ostajat ei luuraa nettiä vaan esim. Kouvolan Sanomia.

Sain Kymsotelta viestin: "Hei, olet asioinut meillä jne. Saisimmeko palautetta." Ja tällaisia tekstareita tulee jatkuvasti. Mutta paljon jää vastaamatta, koska meillä ikäihmisillä ei ole älypuhelinta. Ja vastausosoite on tosi pitkä, jos sattuukin osaamaan tietokoneen käytön joten kuten. Usein lukeekin viestissä että siihen ei voi vastata. Siis paljon arvokasta tietoa jää saamatta. Vai ehtiikö niitä joku yrityksissä lukemaan edes.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.