Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Olen köyhä mummo. Aikuiset, hyvin tienaavat lapseni: Kun tulette jouluna syömään, tuokaa ruokaa tullessanne tai antakaa lahjaksi rahaa. Olen tammikuun syömättä

Mihin voi valittaa, kun kuluttaja-asiamieheen ei saa yhteyttä puhelimitse? Jatkuvasti ruuhkaa ja soittopyyntöä ei voi jättää. Postinko vuoksi?

Herranjestas sentään, vai vielä pitäis Anjalaan rakentaa yli 100 000€ maksava koiratarha, talutelkaa vain koirianne, nyt ois koiraveron paikka vähintään 200€/vuosi/koira, sit voitais katella jonkunlaisia tarhoja.

Nyt KooKoo voittotulos tai Salo ja muut selviytyjät ulos Kari Lehtostakin ikävä.

Minusta Kouvola tekee ihan oikein kun ei lämmitä jotain jalkapallohallia talvella. MyOa pelaa miltei alinta sarjaa, joten harjoitelkoon ulkona, eiköhän pelit sitten parane. Kyllä nuoret pärjää kylmissäkin olosuhteissa, taitaa vain vanhemmat itkeä ilmaa.

Rahanantaja

Kymsote hammasajanvaraus. "Palveluissamme on ongelmia ja puhelut ruuhkautuvat. Teemme parhaamme." Nyt ei Kymsote parhaanne riitä vaan tarvitaan erinomaista tekemistä! Mikä siellä mättää? Ihmisillä ei ole aikaa roikkua puhelimen ääressä kyttäämässä, vastaako joku vai ei!

Tiesuolan käytöllä ei ole ylärajaa, siksi sitä lisätään herkästi kun sitä vaaditaan. Näyttäisi Kouvolassakin lisääntyneen, ainakin suolahiekan osalta.

Hyvä, Aallon Tapsa! Ihan samaa mieltä miekin!

Sähköllä käyvät=auto, skootteri, polkupyörä, potkulauta, ruohonleikkuri, ym ym! Toisaalta pitäisi säästää valoissa ja sähkökiukaan käytössä? Mihin ollaan menossa? Vihreä siirtymä, köyhät kyykkyyn.

Kouvolan Vesi nostaa hintoja 8%. Mihinköhän kustannusnousuun se perustuu? Ei sähkön hinta siihen voi noin paljoa vaikuttaa.

Aikamoinen säästö tulisi, jos tätä ns.korkeakulttuuria ei rahoitettaisikaan yhteiskunnan varoista. Samanmieliset muistakaa äänestää! Meitä on paljon. Sivistyneen pinnan alla kuohuu.

Olen köyhä mummo. Aikuiset, hyvin tienaavat lapseni: kun tulette jouluna syömään, tuokaa ruokaa tullessanne tai antakaa lahjaksi rahaa. Olen tammikuun syömättä, kun raha menee jouluruokiin ja lastenne toivomaan lahjalistaan. Pieni eläke.

Miten voi KSS Energian asiakaspalvelu kirkkain silmin väittää, että tieto hinnankorotuksesta on minulle lähetetty kuukausi ennen korotusta, kun tiedän varmasti, ettei sähköpostissa tai muussakaan postissa ole tullut mitään? Ei edes sitä asiakaslehteä, hävetkää jos osaatte.

Jarit, Jukat ym., kun teidät on valittu kaupungin luottamustehtäviin ja olette hilanneet itsenne myös kaupungin liikelaitosten ym. luottamustehtäviin, oletteko noilla hyvin palkatuilla paikoilla kuntalaisten eli veronmaksajien vai liikelaitoksen asialla?

Pentti Salin

Iso kiitos arjen ritarille, joka viikko sitten lauantaina Prismalla pelasti kattolistojen kanssa kamppailevan naisen hädästä.

Avuton shoppailija

JEV-Säätiö jakaa apurahoja hyviin tarkoituksiin ja sitten myös laivareissuille Tallinnaan... Haloo.

Naisia ja tyttöjä loukataan netissä, ahdistellaan ulkona ja pahoinpidellään kotona. Uskon niin olevan, mutta voisiko joku viimein tutkia, kuka sellaista oikein tekee ja tarkalleen kenelle. Ainakaan omat miessukulaiset eivät netissä arvostele muuta kuin autoja.