Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Nykytilanteessa venäjänkieliset uutiset ovat tärkeämpiä kuin koskaan ennen

Mihin unohtui lupaus Elimäen terveysaseman avaamisesta?

Elimäen mummo

Kuinka monella kaupungin virkamiehellä tai poliitikolla on ns. kärkiseurojen "lahjoittama" kausikortti? Tähän tuskin kukaan vastaa, mutta ainahan asiaa voi kysyä täällä lahjomattomien kaupungissa. Paljonko se uusi ravintola tuleekaan maksamaan veronmaksajille ja miten tukee lasten ja nuorten liikuntaharrastusta? Paljonko on edellisen lainan laskennallinen tuotto-%?

Eiköhän KSS jo riitä Rautakorven alueen sähkön pätkiminen. Ei tällä kelillä 5 muuntajaa mene jatkuvasti pimeäksi. Vai antaako takaisinkytkentä hyviä pyörähdyspiikkejä mittareille, jotta saatte laskut isommiksi...

Nykytilanteessa venäjänkieliset uutiset ovat tärkeämpiä kuin koskaan ennen. Venäjänkielisten on saatava muutakin tietoa kuin Venäjän suoltamaa propagandaa.

Olipa mahtavan hyvä konsertti Kuusaan pääkirkossa perjantai iltana! Tea ja kumppanit kiitos elämyksestä, upeat puitteet ja Tean upea ääni, niin sykähdyttävää.

Marin samanmielisten kanssa vaatii 3 000 euron kansalaispalkkaa myöskin niille joille ei työ maistu ja vielä neuvomassa asiantuntijoita koronarokotuksissa. Milloin pääsemme tästä ihmisestä eroon viimeistään huhtikuussa toivon mukaan.