Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kirsikkapuisto voisi tulla myös Kuusankoskitalon läheisyyteen. Ei kai haittaisi, vaikka puistoja olisi kaksikin?

Muutama vuorokausi Ratamon vuodeosastolla. Henkilökunta loistavaa + kannustavaa raha- ja resurssipulasta huolimatta. Vilpitön kiitokseni kaikille!

Ahvenainen

Kirsikkapuisto voisi tulla myös Kuusankoskitalon läheisyyteen. Ei kai haittaisi, vaikka puistoja olisi kaksikin?

Eikös tämä Fortumin/valtion kusetus sähkörahan keruusta jo riitä? Maksetaanko Uniperin täydellisiä bisneksiä?

Haanojan halli hajoaa, kun vastapaino tyhjennettiin. Uimahallin vedet kylmiä. Virtsatietulehdukset yleistyy ja vaarana on munuais- ja muut sisäelintulehdukset. Euron säästö, tuhansien eurojen kulut. Järkeä säästöihin.

Eduskuntatutkimuskeskuksen johtaja Markku Jokisipilä aiheellisesti teki aloitetta keskustelusta, jossa vaalien läheisyyden pitäisi aiheuttaa keskustelua. Keskustan tilanne on sen verran hankala, ettei heillä ollut muuta vaihtoehtoa kuin käydä skränäämään. Ehdotankin, että galluppien julkaisu kiellettäisiin ainakin puoli vuotta ennen vaaleja. Näkeehän sen ruudustakin, kuinka paniikissa pj. Annika Saarikko esiintyy.

Ilkka Sarpola

1.12.2022 olen asunut tässä osoitteessa 18 vuotta. Silloin tämä oli unelmien täyttymys. Kaikki palvelut oli lähellä ja omin voimin tavoitettavissa, eikä vuokrakaan ollut kuin 300e/kk. Aluksi korotukset olivat maltillisia ja alkuperäisasukkaat mukavia, varsinkin papat, joista yhdelle kipaisin hakemaan purkkaa ja toisen lottoja vein R-kioskille useasti. Elämä maistui makealta, kun leipuripappa tarjosi kahvit ulkona, pullat ja kakut. Grilli kuumana makkaranpaistossa jne. Oi niitä aikoja.

Hei sinä joka jätit ison kaapelikelan Valkealan tekoladun pysäköintipaikan risteykseen. Käy heti siirtämässä se pois! Näkyvyys pysäköintipaikalta tultaessa tielle on jo ennestään huono! Nyt se on hengenvaarallinen!

Miten hiivatissa maailmassa onkin nyt vallassa rahanahneita sotahulluja pikku-ukkoja, jotka haluavat muiden tanssivan heidän pillinsä mukaan ja jotka tuntuvat vain kilpailevan sillä, kenellä on suurimmat pommit? Eikö maailmassa ole enää täysjärkisiä, vastuuntuntoisia valtionpäämiehiä?

Onko Kiina todella valmis alentumaan niin alhaisiin toimiin kuin nykyinen hylkiömaa Venäjä? Venäjä vain käyttää Kiinaa hyväkseen.

Hyvä kirjoitus T. Aalto to 24.11. Kouvolan kertakäyttörakennuksista. On totta, että täällä hölvätään rahaa usein täysin toisarvoisiin asioihin. Rakennuksilla täällä lyhyt elinkaari. Nytkin varmasti tärkeämpiäkin kohteita uudistaa/ylläpitää kuin teatteri.

Iiro Mustanen kirjoitti mielipidepalstalla utopistisia ajatuksia. Kouvolan pitäisi rakentaa kallis palveluverkosto maaseudulle ja jäädä kädet ristissä odottamaan, että muuttaako ihmiset suurella joukolla sinne. Kirjoitus täynnä kustannuksiltaan kestämättömiä ratkaisuja menneestä ajasta.

Olipa huvittavaa, kun toimittajat Uudessa-Seelannissa kysyivät Marinilta, että miksi olet täällä ja bilettämisestäkin. Moni Suomessakin ihmetellyt matkan tarkoitusta.

Kyllä keskustaa nyt lyödään. Ovatko lyöjät kuunnelleet Kallia ja Saarikkoa, heidän rauhallisia selvityksiään asioihin? Ylen toimittajakin aivan kiehui A-studiossa parina iltana. Kuin joukkohysteriaa muilta hallituspuolueilta. Raivoa, sanoi vihreä esim. Mitä tulisi, jos aina kyllä kyllä? En ole minkään puolueen jäsen.

Mahtavaa Paavalinkirkko! Olikin jo aika raikastuttaa ummehtunutta ja synnin taakkaa korostavaa kirkkoa!

Mikä siinä riittävän turvavälin pitämisessä edellä ajavaan on niin vaikeaa??

-äly hoi-