Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Hallituksella on jo valmis malli tukea kansalaisia suurissa sähkölaskuissa: Se on toimeentulotuki ja harkinnanvarainen toimeentulotuki

Olisikohan KooKoon valmentajilla jotain tekemistä menestymisen kanssa, mitä useampi kokki niin sitä surkeempi soppa. Tuli mieleen vaan.

Hintavertailuissa ei huomioida bonuksia. Vaikka osa tuotteista on Lidlissä pari senttiä halvempia, S-ryhmästä 5-henkinen perheemme saa keskittämällä joka eurosta 6snt alennusta. Siksi bensa, remppakamat, lelut, ruoka ym. S-ryhmältä. Vain tomaatti, kurkku ja paprika olennaisesti halvempia Lidlissä.

Paljonko kaupungin päättäjien kokouspalkkiot ovat? Lisätuotot vielä yhtiöiden hallituksista. Olisi kiva nähdä miten tulot jakautuvat? Entä kaupungin yhtiöiden ja tytäryhtiöiden hallituksen paikat?

Vinkki kaupungin herroille: Kannattaisiko vaihtaa välitysliikettä jos keskustan kiinteistön arvio on lähes 40% pielessä ja toisen kohteen kuntotiedot pielessä? Kalliiksi käy mutta onhan vielä myytävää...

Hallituksella on jo valmis malli tukea kansalaisia suurissa sähkölaskuissa. Se on toimeentulotuki ja harkinnanvarainen toimeentulotuki.

Sakari Välimaa, KooKoo: Playoff-pelit karkaavat tätä vauhtia KooKoolta. Onko kaikki keinot käytetty tilanteen korjaamiseksi?

Tukijat

Jeesus on tullut taivaasta, antamaan meille rauhan ja ilon sydämiin. Siinä joulun ilosanoma. Kiittäkäämme siis Jumalaa, auttajaamme. Joulurauhaa jokaiseen kotiin!

M-R S

Kaupungin kunnossapito ilmeisesti maksanee Sarkolan liukastumistapaturmat kun on varaa höylätä kadut luistinradoiksi ennen pakkasjaksoa?

Valitettavaa, jos yrittäjä epäonnistuu, mutta alunperin on monilla ollut vääriä odotuksia kanavaan liittyen. Ei niitä varottelijoita kuunneltu ja rahaa paloi hukkaan ja paljon, myös verorahoja.

Kiitos Marko hykerryttävistä leffa-arvosteluista.

TA

Muuan tv-jengi yritti syynäillä sitä, tuntuuko paluumatka lyhyemmältä kuin menomatka. Me ikääntyneet tiedämme, että hevonenkin osaa juosta kopsutella kotiin päin joutuisammin kuin pois kotoa etääntyessä. Siis ajallisesti hevosvetoinen paluumatka on lyhyempi. Varmaa faktaa.