Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kiitos teille Ratamon työntekijänaiset, jotka ylititte tiistaiaamuna Kauppalankadun heijastinvaljaat ja heijastinkassi olalla: tulitte nähdyiksi

Turkki esittää Suomelle ja Ruotsille ehtoja, jotka eivät sisälly Naton virallisiin jäsenyysehtoihin. Kuinka Nato voi sallia sen?

Pääkirjoitus oli ihan oikein huolestunut poliisien tilanteesta. Seuraavaksi lehti voisi kirjoittaa lähi- ja sairaanhoitajien tilanteesta, joka on vielä huolestuttavampi.

Toimittaja kysyi puolustusministeriltä, käyttääkö Venäjä ydinasetta, jos joutuu tukalaan tilanteeseen. No ei joudu, Venäjä käy sotaa Ukrainassa eikä sitä itseään kukaan uhkaa. Tuntuu kuin sotaa haluttaisiin pitkittää mahdollisimman paljon ja mitoittaa Ukrainan auttaminen sen mukaan.

Leopardit kehiin

Teollisuusliiton hallinnon edustajilla olisi ollut näytön paikka 1.2.2023 ja laittaa koko teknosektori lakkoon saman tien. Koska työnantajat ovat jauhaneet äärimaltillista palkankorotusta jo kuukauden ajan, heidän ajatus tuskin muuttuu näillä pikku lakkorykäisyllä, vaan on laitettava koko Suomi seisomaan.

Gynther Voikkaa

Jorelle tiedoksi – kyllä Kouvolan palkkalistoilla on vielä hyvinvointipäällikkö!

Kiitos teille Ratamon työntekijänaiset, jotka ylititte tiistaiaamuna Kauppalankadun heijastinvaljaat ja heijastinkassi olalla. Tulitte nähdyiksi.

Miksi ihmeessä nuo naapurin jästit luulevat, että joku haluaisi sinne hyökätä. eihän se niin maailman tavoitelluin paikka ole. Eihän sinne halua mennä perskärpänenkään.

Taas oman pesän sotkija liikkeellä. Kyllä teidät tunnetaan.

On se melkoinen kultainen käden puristus Niiraselle, johtajalle, joka ei saanut mitään hyvää aikaiseksi.

Ei voi olla totta, tehdään salaisia sopimuksia käyttäen yhteiskunnan varoja. Nina Brask, oletko tehtäviesi tasolla ja palkkiosi ansainnut? Talous kuralla, mitä jätetään tekemättä, että saadaan 200 000e? Hallitus tietysti hyväksyy moiset hölmöilyt. Johtajasopimukset pitäisi kieltää, ei se takaa mitään, näyttöä on.

Ei voi olla totta. Niiraselle erorahaa 186 000 Kymsotelta, joka jo nyt on muutenkin rahavaikeuksissa.

Jotain hyvää veronmaksajan näkökulmasta Kymenlaaksossa. Puolueiden saama ryhmäraha toiseksi pienin hyvinvointialueellamme. 160 680 € on sekin paljon.

Napakat pelkkää valitusta ja tietämättömien viestejä. Saisiko kerran viikossa vain positiivisia napakoita? Mitä KS vastaa pyyntööni?

Tässä ryöstötaloudessa voi mielivaltaisesti laskuttaa mitä vain, kuten KSOY 26 snt/kwh, kun puolueet ja merkonomi Lintilä antaa luvan! Näin markkinahirviö toimii ja mätä tulvii sen joka huokosesta!

Demokraattinen oikeusvaltioko

Annikki Niiraselle löytyy erorahaksi 186 448 euroa – 10 000:lle elimäkeläiselle ei löydy paikkaa eikä euroja terveysasemalle edes kahdeksi päiväksi viikossa. HALOO!

LK

Pelkääköhän Sanna Marin menettävänsä politiikan mannekiinipaikan, kun kansa nyt haluaa muutosta? Oppositiossa olisi osaamista hoitaa tämän maan asioita parempaan jamaan.

PM Sannan uhoilu, kiivailu ja meuhkaaminen kansainvälisillä estraadeilla tulee saada loppumaan. Ei selvästikään ymmärrä mitä tekee.

Duunarit äänestää Persuja, koska perussuomalaiset eivät usko höttöpuheeseen. Eivät edes siihen, että heikoimmassa asemassa olevia riistettäisiin. Toiseen suuntaanhan se raha työtä tekeviltä kulkee.

186 448€ Voi luoja... kehtaakin valittaa. Mistähän hyvästä nää erorahat tulee aina näille suurpalkkaisille.