Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Joko alkaa taas tarpeeton lietsonta ilveksistä. Pikkukoirat ja kissathan pidetään kiinni eikä yöllä ulkona.

Dmitri Medvedev uhkaili ydinsodalla sanoen, etteivät ydinasevallat ole koskaan hävinneet konflikteja, joista niiden kohtalo riippuu. USA on hyvin kyennyt lähtemään vaikkapa Vietnamista ja Afganistanista. Vastaavasti Venäjän kohtalo ei riipu Ukrainasta. Dmitrin ja Vladimirin kohtalo taitaa kuitenkin riippua. Täytyy toivoa, että Venäjältä löytyy täyspäinen kenraali, joka viimein sanoo näille todellisuuden tajunsa menettäneille: Ei!

Kuusaan sillalle aurattu kaikki lumi tieltä. Mummoparka yritti rollaattorin ja ruokakassin kanssa puskea eteenpäin mössön seassa. Kouvolan jalankulkuteiden kunnossapito: HÄVETKÄÄ

Lähialueella riehuu verinen ja täysimittainen sota. Euroopan tulevaisuus on kylmäävä. Mitä tekee Suomen eduskunta? Valmistelee trans-lakia.

Tasa-arvolain mukaan valtion ja kuntien toimielimissä tulee olla naisia ja miehiä kumpiakin vähintään 40 % ellei erityissyistä muuta johdu. Antaako tulossa oleva translaki mahdollisuuden romuttaa tasa-arvolaki vaihtamalla sukupuolta ilmoitusmenettelyllä?

Kinnon entinen tj Martti Husu kertoi Paperi ja Puu-lehdessä 4/22 perustaneensa Reducer Oy:n eläköitymisensä ja merkityksettömältä tuntuneen palkkatyönsä jaloista! - Aika tyly kommentti

Jones

Kyllä uuden uimahallin tiedotustilaisuus oli hyvä. Esiintyjät osasivat asiansa ja hyvin on suunniteltu kaikkia palvelevaksi. Kyllä oli hyvä katsoa myös kotoonta jutut Kouvolan sivuilta. Ei tarvinnut lähteä paikan päälle. Olihan meitä monta kiinnostunutta sitä sieltä kuuntelemassa.

Peutukan

Kun koko ajan kyttää, mihin kannattaa hyökätä, pelkää jatkuvasti hyökkäystä.

Joku onneton kirjoittelee jatkuvasti kovin kielteisiä, suorastaan vihaa uhkuvia mielipiteitään nykyisestä pääministeristämme. Oletko kade, naisvihaaja vai mistä kumpuaa noin vahva kauna? Hellitä jo hyvä ihminen, on itsellesikin helpompi hengittää. Sanna on pätevä.

Nyt kyllä kateus nostaa päätään. Onko se keneltäkään pois jos Iso-Britannian puolustusministeri Ben Wallace kehuu Sannaa järkähtämättömästä tuesta Ukrainalle. Euroopan demarit haluaisivat myös Sannan ehdolle komission puheenjohtajaksi. Oltaisiin ylpeitä pienen maan jämäkästä johtajasta!

Niirasen kauhisteltu eroraha oli 186 448. Veroprosentilla 51, hän saa käyttöönsä siitä 91 360. Heti hänen sitä käyttäessään valtio vie ainakin arvonlisäveron 24 %, jolloin jäljelle jää 69 333. Jos hän ostaa vaikkapa bensaa, sähköä tai punkkua, valtio vie vielä enemmän. Me kaikki saamme siis Niirasen erorahaa yhteisenä verotulona vähintään 120 000 €.

Eläköön Suomi

Missähän tulevan suurkoulun liikuntatunnit on tarkoitus pitää. Kouvolaa mainostetaan urheilukaupunkina, mutta pienetkin liikuntasalit katoavat pienten koulujen mukana. Sitten ihmetellään liikkumattomuutta!

Ja lisää kateutta kattilaan. Luin Hesaria 20.1. Oli juttu "aikaansaavasta" miehestä, Postin johtajasta Kuusistosta. Otsikko: Täysin tyyni johtaja. Tyyni saa 910 tuhatta palkkaa, josta suoritusperusteisia bonuksia 459 tuhatta. Kyllä olisi romaanin verran kirjoitettavaa Kuusiston touhuista Posti-palveluiden alasajossa. Ja lisää tulossa, hän kertoi. Palvelevan Postilaitoksen tuhoaja, tyyni mies.

Eikö kukaan muka muista millaset korvaukset Niiranen sai Kouvolalta, kun virka lakkautettiin ja paljonkohan Forsselillekin sit maksettais jos virka lakkauttettas.

Veronmaksaja

Joko alkaa taas tarpeeton lietsonta ilveksistä. Pikkukoirat ja kissathan pidetään kiinni eikä yöllä ulkona.