Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Tehdään Kankaan koulusta kaupunginmuseo ja taidemuseo

Sanna Marin on tyypillinen vihervasemmistolainen Besserwisser: aina oikeassa. Kun neuvottelutilanteessa ei pätevyys riitä, menettää täysin malttinsa. Täysin yhteistyökyvytön - ei jatkoon.

Niirasen eroraha osoittaa, miten Brask sosiaalidemokraattina käyttää härskisti hyväksi paikallisten veronmaksajien rahoja. Tyypillinen demari, joka ei ymmärrä taloudenpidosta mitään. Koko maa kiittää, kun demarijohtoisen hallituksen taival päättyy pian. Valitettavasti näin hyvältä ei näytä Kymenlaakson hyvinvointialueen tulevaisuus.

Kiitos Kytöahontien tiekarhun kuskille aamulla 20.1. Oli huolellisesti aurattu tie eikä ollut isoja valleja sisäänkäyntien kohdilla.

Tehdään Kankaan koulusta kaupunginmuseo ja taidemuseo. Mikkelissä on vanha hieno kivinen Päämajakoulu nykyään museona, ja hyvin toimii.

Jos suomalaisen yliopiston luennoilla on muutama ulkomainen opiskelija, ja suurin osa kuitenkin suomalaisia ja siellä ollaan "vieraanvaraisia" ja luennoidaan englanniksi. Ei voi olla totta! Miksi suomen kieltä ei kunnioiteta! Joten Kiitos Lari Kotilaiselle kirjasta: Suomen kieli eilisestä huomiseen!

Ilkka Sarpola

Norsunluutornijohtajalle suhmuroitu kultainen kädenpuristus on ahneuden ja härskiyden huippu. Ei hyvää lupaa "hyvinvointi"alueelle.

Miesvankina vaihtaisin sukupuolta ja istuisin kakkuni naisena naisvankilassa ja sitten siviiliin taas miehenä, naisvankilat täyttyy.

Translaki

Eikö Kouvolan seudulla ole enää ammattitaitoisia auraajia?

Näiden metsästäjien "huoli" kissojen ja koirien joutumisesta ilveksen saaliiksi on huono vitsi.

Mitähän Kouvola tekee vanhalla homeisella sairaalalla? Tulee varmaan lentokenttä RRT:n kaveriksi!

Kyllä meitä kuulijoita oli satoja ja satoja uimahalli-infossa, paljon enemmän kuin sali vetää. Olimme vain mukavasti kotisohvalla ruudun takana. Kiitos järjestäjille infosta, striimauksesta ja tallenteesta, joka on edelleen katseltavissa kaupungin Youtube-sivulla.

478 katselukertaa

Mitä nämä on nämä euron ja kahden kiinteistökaupat? Voinko myydä taloni ja mökkini lapsilleni eurolla?

Lehtomäen tekonurmi lämmitetään helmikuun alusta lähtien. Varmaan myös päiväkotien lämmitys tolpat autoille saadaan käyttöön.

Säästetty jo on!

Nyt kiitän kaupunginjohtajaa Poksin ja keskuslaitoksen typerän kaupan oikaisusta! Oliko Niirasen viimeinen lahja meille se kauppa? Eikö tiennyt vielä kädenpuristuksesta?

Miksi Utin varuskunnan varusmiehet tuotiin Kuusankosken uimahalliin uintitestiin 20.1, kun hallissa muutenkin oli ruuhkaista? Eikö Vekarajärven varuskunnan uimahalli heille olisi ollut rauhallisempi ja oikea paikka?

Res. kapteeni

Suomi avustaa velkarahalla aseapua Ukrainalle joka kuukausi monilla miljoonilla ja Suomalaiset kituvat kylmissään, eivätkä saa kunnon hoitoa ku rahat on loppu.

Hulluus huipussaan