Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | KooKoon lauantain peli Ilvestä vastaan oli karmeaa katseltavaa

On se kumma, että näitä kirjastossa häiriköiviä kakaroita ei saada kuriin!

Suomi ei Natoon ilman Ruotsia. Turkki päättää. Ruotsi antoi asian ratkaisun Paludanille, joka poltti Koraanin. Mielipiteen ilmaisuvapausko tärkeintä?

Spekulaatiot sikseen. Myrskyluodon Maijan toteutus oli fantastinen ja parasta. Hyvä Kouvolan Teatteri.

Siskokset

KooKoon ilmaispelissä porukkaa riitti mutta miten kun arki koittaa niin moniko maksaa tuosta onnettomasta kotijoukkueen esityksestä. Ilveksen pieni faniporukkakin pesi KooKoon kannattajat.

Kouvolan Sanomat on nykyään monessa suhteessa surkea lehti. Yksi surkeus on se, että lehteen ei aina mahdu tietoa illan korispelistä.

Rami

Johtajasopimukset bonukset erorahat ovat tämän korruptiivisen ryöstötalouden ominaisuuksia. Mikään puolue ei näy sitä arvostelevan. Mennään sodan ja tuhon kautta. Sitten vasta fenikslintu nousee tuhkasta. Enää ei voi mitään tehdä?

Futuristi

"Tulevaisuuden toivot" ne vaan laiskistuu, lihoo ja tyhmenee, ei hyvältä näytä!

Milloinkas Kouvojen isot tornit alkavat pelata? Yhteensä 5 pistettä ja 10 levypalloa Joensuuta vastaan. Virheitä kyllä. Muutenkin Suomi-pelaajilla tosi hiljaista. Tsemppiä kuitenkin loppukauteen. Monenlaista ongelmaa on ollut ja hienoa, että vahvistukset veivät kuuden parhaan joukkoon.

Miksi haukutte Niirasta? Hän on tehnyt johtajasopimuksen, jonka jokainen johtaja tekee ottaessaan tehtävän vastaan. Tämä on käytäntö tässä "markkinataloudessa". Ensin toinen sopijapuoli oli Kouvolan kaupunki ja viimeinen Kymsote. Totta kai Niiranen ottaa sen mikä on sovittu.

SmL

Kyllä on hävytöntä paskittaa koiransa toisen perheen portinpieleen. Kerää edes sen kerran koirasi kakka pussiin (pidä yksi sellainen aina taskussasi) ja vie roskiin. Kirjoitin tämän, vaikka luulen, että noin tyhmä ihminen ei varmaankaan osaa tätä lukea.

KooKoon lauantain peli Ilvestä vastaan oli karmeaa katseltavaa. Kuten Tapio Ahlroth sanoi, KooKoon hyökkäys perustuu rännikiekkojen iskemiseen. Noin pelaten tuloksena on nolla maalia. Jos tämä on valmentajan oppien mukaista, hänet on välittömästi vaihdettava. Liigassa on pelattava jo liigakiekkoa.

Voisikohan Kytöahontien auraaja siirtyä auraamaan myös Kaunisnurmella Ruotsulantielle. Muutama vuosi takaperin oli loistavasti aurattu Ruotsulantie ei ole enää vaan valtavat köntit porttiaukoissa. Ajaa jopa ylinopeutta auraaja.